Taylor Swift is al jaren een van de populairste zangeressen van de wereld. Maar niet iedereen noemt zichzelf een #Swiftie. Zeker een aantal celebs niet. Zij zijn haters!

Katy Perry

Katy en Taylor waren ooit best friends. De roddels dat de twee ruzie hebben, gaan al jaren rond en Katy gaf begin dit jaar eindelijk toe dat de roddels klopten. De ruzie is ontstaan in 2014 toen Katy volgens Taylor haar achtergronddanseressen heeft ingepikt. In augustus gingen er verhalen dat de twee hun vriendschap nieuw leven in zouden blazen, maar aan de videoclips die ze toen uitbrachten leek dat toch niet helemaal te kloppen. This is what you made me do en Swish swish zaten vol met verwijzingen naar elkaar. Komt dit ooit nog goed?
 ..

Kanye West en Kim Kardashian

Taylor’s ruzie met Kanye West begon al in 2009 (!). Taylor won haar eerste prijs op negentienjarige leeftijd en terwijl ze haar dankspeech hield, rende Kanye het podium op om haar microfoon af te pakken en te zeggen dat Beyoncé’s video had moeten winnen. Natuurlijk was niemand gecharmeerd van die actie. Vanaf toen ging het fout. Kanye zong een nummer over Taylor en rapte over haar in Famous ‘I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that bitch famous.’ 

Taylor zei dat Kanye nooit toestemming heeft gevraagd om zo te praten over haar. Kim Kardashian zei dat Taylor zielig deed en dat ze loog. ‘Mijn man krijgt nu zo veel zooi over hem heen voor iets wat hij niet eens verkeerd heeft gedaan. Hij heeft Taylor gebeld en ze keurde goed wat Kanye zei. Het gesprek is opgenomen.’ 

Wat Kim zei bleek te kloppen. Een tijdje later postte ze een video van het gesprek op internet, waaruit inderdaad bleek dat Kanye vroeg of hij de tekst mocht rappen. Taylor zei in de video zelfs dat ze het lief vond dat hij er even voor belde. Het is nu al even stil tussen Taylor en Kanye (en Kim), maar wie weet voor hoelang?

Miley Cyrus

Miley is geen fan van Taylor en ze is ook zeker niet bang om dat te uiten. Ze zei al eerder dat ze vindt dat Taylor een sexloze ijskoningin is die Harry Styles net zo lang verveelde totdat hij het niet meer trok. Ouch, that’s rude!
Miley heeft niet zomaar een hekel aan Taylor. Volgens veel mensen heeft Taylor de video van Look What Made You Made Me Do na-geaapt van Can’t Be Tamed van Miley. Allebei zijn ze te zien in een vogelkooi…Vind jij de vids op elkaar lijken?

Lief Kerstcadeautje voor je bestie?

[shoppable_snippet id=1bd7]