We all miss Pretty Little Liars, right?! Gelukkig krijgen we een spin-off genaamd The Perfectionists. Maarreh, wat is er allemaal bekend over deze serie? Let’s take a look!

Release date

Misschien wel de most important question: wat is de release date van The Perfectionists? Good one! Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien is. Het is nog niet eens duidelijk of de serie er komt. De zender Freeform gaf groen licht voor een pilotaflevering. Als ze hier tevreden mee zijn, komt er pas een serie!

De cast

So far zijn er drie Perfectionists gecast! First hebben we Sasha Pieterse AKA Alison DiLaurentis en Janel Parrish AKA Mona Vanderwaal. Twee oude bekenden dus! De nieuwste castmember is Sofia Carson AKA Ava! You may know her van Disney’s The Descendants. Is dat het? Nope, de cast is nog lang niet compleet.

Welcome to Beacon Heights

Terwijl Pretty Little Liars zich afspeelde in Rosewood, vindt The Perfectionists plaats in een other town. Welcome to Beacon Heights! In dit stadje lijkt alles perfect te gaan. Maar niets is wat het lijkt! De stress om perfect te zijn, zorgt ervoor dat er een moord wordt gepleegd. Oh my god!

Based on a book

Net zoals Pretty Little Liars is The Perfectionists gebaseerd op een boek! Twee boeken zelfs: The Perfectionists én The Good Girls. Beiden zijn geschreven door Sara Shepard. Terwijl de boeken niets met Pretty Little Liars hebben te maken, gaan Alison en Mona er toch een rol in spelen.

To be continued…

And that’s all we know so far! Het is dus nog niet bekend wanneer de serie er is. Wél weten we dat de cast sowieso bestaat uit Sasha Pieterse, Janel Parrish en Sofia Carson. Enneh, de serie zal zich afspelen in Beacon Heights. Zodra er weer nieuws is, lees je het hier!

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Giphy.

Net zo’n fluffy jas als Sofia?