Er gaan al zooooooo lang roddels over een relatie tussen Camila Cabello en Shawn Mendes. Here’s everything about Camila en Shawn!

Whut?

Wat zouden ze cute zijn samen, right? Ze zijn al friends sinds de tijd waarin Camila een setje was met Austin Mahone. Ze ontkennen dat ze een relatie hebben, maar volgens Shawn heeft hij meerdere keren geprobeerd een move te maken. Hoe kun je Shawn nou afwijzen?!

everything

They blame eachother!

In deze vid zijn Shawn en Camila te gast inΒ The Late Late Show with James Corden.Β Een fan vroeg of de twee een stel waren en daarna breekt er een hele discussie uit waarin Shawn zelfs geΓ―rriteerd lijkt te raken omdat showhost James door blijft vragen. Volgens Shawn wil Camila niet en volgens Camila wordt ze gefriend-zoned door Shawn omdat hij haar een ‘kid’ noemt. Check de vid hier:

Twitter-love

De twee superstars kunnen het ook niet laten om elkaar te complimenteren via Twitter. Ze tweeten de liefste dingen naar elkaar.

Sooooo sweet, Shawn!

Ze laten hun love voor eachother niet alleen op Twitter zien, maar ook in interviews. Shawn zei pasgeleden nog dat Camila ‘wifey material’ is. In een interview van wat langer geleden zei hij: ‘I love Camila en ze is zo getalenteerd. Ze is een van de liefste meiden die ik ooit ontmoet heb en ze is ook nog een super slim. We zijn niet aan het daten, maar ik ben helemaal gek op haar muziek.’ Is dat niet the cutest thing ever?!

everything

Everything is cute about them!

Toen Camila vorige week haar album dropte, kon Shawn zich opnieuw niet inhouden en hij moest haar echt een tweet sturen. Kijk hoe lief!!!

#couplegoals

Dus… Ze daten niet, zeggen ze. Maar als deze twee geen #couplegoals zijn, dan weten wij het ook niet meer. Hopelijk worden ze een couple in de toekomst, want we love them both!!

Tb to this day.. so proud of you @camila_cabello

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Beeld: Twitter (@Camila_Cabello, @ShawnMendes), YouTube, Giphy, Instagram (@shawnmendes).

Camila’s fave kleur is rood! Die van jou ook?

Shop hier!

LEES OOK: