Het voelt al als een hele tijd geleden dat bekend werd gemaakt dat er een vierde high school musical film aankomt. We kunnen niet wachten tot HSM-4 te zien is! Alle deets die tot nu toe bekend zijn hebben we voor jullie op een rijtje gezet. Enjoy!

Vijf hoofdpersonen

HSM4 telt vijf gloednieuwe hoofdpersonen:

  • Erin is de enige voetbalster in het team en ze wordt verliefd op badboy Derek.
  • Derek heeft een oogje op Erin. Hij lijkt een badboy, maar is eigenlijk een echte sweetheart. Hij zit in het voetbalteam en is een amazing danser!
  • Campbell is de aanvoerder van het voetbalteam en is ook verliefd op Erin. Enneh deze boy is het neefje van Sharpay en Ryan Evans… that means trouble, right?
  • Nathalie is een super enthousiaste cheerleader en de BFF van Erin.
  • Tamara is ook een cheerleader en was ooit de Queen B van East High. Ze gaat er dan ook alles aan doen om dat weer te worden.

Disney Channel gaat voor onbekende acteurs die de rollen vervullen. Of de cast ondertussen gevonden is weten we nog niet. Hopefully worden het nieuwe hotties!

Er doet niemand van de originele cast mee… nog niet!

Helaas hebben Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale aangegeven dat ze niet meer mee willen doen aan een nieuwe film… maarreh coach Bolton ziet het wel zitten! Hij heeft op Instagram zelfs al een eigen idee voor de movie gedeeld!

Een HSM tv-serie?!

Disney Channel heeft aangegeven dat er een HSM serie komt! De serie kan gestreamd worden op de Disney versie van Netflix. Waarover de serie gaat is nog onduidelijk, maar fans denken dat de nieuwe film een aftrap wordt voor de serie. Nog even wachten dus…

Beeld: Giphy, Instagram

LEES OOK: