non-famous date stars celeb

Famous stars who date non-famous peeps

Het is bijna Valentijnsdag en die dag breng je liever niet door als loner! Het lijkt er vaak op dat wij echt geen kans maken bij onze fave stars, maar er zijn wel degelijk famous peeps die daten met non-famous people!

Louis dates a beautyvlogger!

Louis Tomlinson is samen met Eleanor Calder. Eleanor is een beautyvlogster. Louis was al in 2015 samen met de vlogger, maar de relatie liep toen stuk. Volgens bronnen kennen Louis en Eleanor elkaar dankzij Harry Styles, die de lovebirds aan elkaar introduceerde in 2011. Cute!

non-famous

Ansel dates a dancer

Ansel Elgort is al sinds 2012 samen met de Oekraïense Violetta Komyshan. Violetta was al op de middelbare school zijn crush. #couplegoals! Violetta is een balletdanseres en Ansel haalt haar altijd graag op van haar training. ‘Als ik haar ophaal loopt ze altijd bezweet in haar turnpakje met een knotje in. Dat vind ik zo sexy!’ Aw, sweet.

non-famous

Tyler datet Seana

Tyler Posey was in love met make-up artist Seana Gorlick. Ook deze twee kennen elkaar van de middelbare school. Het lovecouple was zelfs verloofd, maar het werkte helaas niet tussen de twee. Sad voor hun, maar misschien kunnen wij het nu ook eens proberen bij Tyler? He is hot AF!

non-famous

Kevin en zijn wifey Danielle

Kevin Jonas ontmoette zijn crush Danielle Deleasa toen ze allebei met hun fam op vakantie waren op de Bahama’s. Danielle wist toen niet eens wie Kevin was. Ze werden verliefd op elkaar and they put a ring on it in 2009. Dat ze nog steeds #couplegoals zijn bewezen ze toen ze vorig jaar hun tweede kindje kregen. Love them! Kevin, geef maar aan je broers door dat ze ons best mogen bellen als ze nog een valentijnscrush nodig hebben. PLEASE!

non-famous

Beeld: BrunoPress, Giphy.

Wil je indruk maken op je crush?

Shop hier!

[shoppable_snippet id=19a0]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met welke celeb wil jij daten?

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: What's Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & help different users like its helped me. Good job.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen