Y-as, dit jaar zijn er mega veel awesome films uitgekomen, zoals Beauty and the Beast, Wonder Woman en It. Maar volgend jaar kan je ook weer heel veel toffe movies verwachten. Check onze top vijf!

Maze Runner: The Death Cure

Te zien vanaf: 25 januari 2018
Eigenlijk zou deel drie van The Maze Runner serie dit jaar al uitkomen, maar omdat Dylan O’Brien ernstig gewond was geraakt op de set, werd de release van de film uitgesteld. In dit laatste deel van de serie, gaan ze er alles aan doen om de evil organisatie WCKD te stoppen.

A Wrinkle In Time

Te zien vanaf: 8 maar 2018
Een nieuwe Disney film die zeker de moeite waard is om te kijken. Een little girl verliest haar vader en samen met haar friends en een paar speciale peeps, probeert ze haar vader weer te vinden. Check hier de trailer!

Jurassic World: Fallen Kingdom

Ten zien vanaf: 7 juni 2018
In de laatste Jurassic World film waren de dinosauriërs losgebroken. Hoe gaat dit nu aflopen? Een perfecte scary movie date voor jou en je crush! Of zwijmel samen met je bestie weg bij de looks van hottie Chris Pratt. Kwijl!

https://www.instagram.com/p/BbzkirZHH9F

Ocean’s Eight

Te zien vanaf: 21 juni 2018
In 2001 kwam de film Ocean’s Eleven uit met onder andere Matt Damon, Brad Pitt en George Clooney. Hierna volgde nog twee films, maar nu hebben de makers een nieuwe film gemaakt met alleen maar vrouwen in de hoofdrol! #Girlpower. In de film plegen de hoofdrolspelers een overval, maar of dit goed afloopt is de vraag…

ocean's eight

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Te zien vanaf: 15 november 2018
Yas, finally komt het tweede deel van Fantastic Beasts and Where To Find Them in de bios. We hebben al een eerste look gekregen van de cast en wij kunnen nu al niet meer wachten om de film in de bios te zien.

LEES OOK:

Toffe truien om aan te doen naar de bios!

[shoppable_snippet id=19fe]