Hoe oud was jij tien jaar geleden? Twee, vier of zes? Of was je nog niet geboren? Believe it or not, maar deze films kwamen tien jaar geleden uit.

High School Musical 3

Het is al tien jaar geleden dat we afscheid namen van Troy, Gabriella, Sharpay en de rest van de HSM-squad! Nou ja, bijna dan! High School Musical 3 draaide voor het eerst in de bios in oktober 2008. Kan jij nog meezingen met alle songs uit de film?

Another Cinderella Story

Selena was nog maar vijftien jaar oud in Another Cinderella Story. Amazing! In de film speelt ze Mary, een moderne Assepoester. En in plaats van een schoen verliest ze haar mp4-speler.

Nick and Norah´s Infinite Playlist

Tijdens een concert leert Nick (Michael Cera) de girl Norah (Kat Dennings) kennen. Ze doet net alsof Nick haar vriendje is, maar vindt hem uiteindelijk ook leuk!

Camp Rock

This is real, this is me, this is exactly where I’m supposed to be now! Ken jij deze song uit Camp Rock nog? Dat is knap, want ook deze is tien jaar oud! Naast Demi Lovato, spelen alle Jonas Brothers een rol in de movie.

Twilight

Net zoals vampieren, wordt Twilight nooit oud! De romantische vampire-film over Bella en Edward is al tien jaar oud, maar nog steeds net zo leuk. Misschien tijd voor een Twilight-marathon?

LEES OOK:

Beeld: YouTube.

Ben jij een movie-lover? Check deze popcorn-items!