Is dit je eerste Valentijnsdag met je boyfriend, you’re not alone! Deze celebs vieren het vandaag ook for the very first time! #couplegoals

Brandon & Sam

13RW’s Brandon Flynn en de amazing Sam Smith zijn sinds oktober aan het daten en zijn nog steeds super in love! Adorable! Sam heeft voor het eerst in zijn life het gevoel dat hij het verdient om happy te zijn. Hij vraagt zich af of hij binnenkort happy love songs gaat schrijven! Ahhh, we hope so!

Natalia & Charlie

Stranger Things‘ Natalia Dyer en Charlie Heaton hebben niet alleen een relatie on-screen maar ook off-screen… Sooo sweet! Let’s hope dat Steve hun date niet komt verstoren. Ben jij team Jonathan of Steve?

vandaag

Millie & Jacob

Ook dit supercute koppel viert hun first valentinesday samen. We ship them so much! Er wordt al maanden geroddeld over Millie Bobby Brown en Jacob Sartorius, maarreh de relatie is obvious. Zou Eleven weer een huge teddybear krijgen of gaan ze samen uiteten? They’re cute together, right?

~ let it rain ~

A post shared by Jacob Sartorius (@jacobsartorius) on

Shailene & Ben

Divergent actrice Shailene Woodley en haar sweetheart Ben Volavola zijn sinds de Paris Fashion Week een officieel koppel. Ze zien er op deze Insta-foto ook super verliefd uit. We’re so happy for them!

Lili & Cole

Of de twee riverdale stars IRL een relatie hebben is nog steeds niet officieel… Maarreh gezien de vele clues gaan wij ervan uit dat ze vandaag zeker samen zullen vieren! Wat denk jij dat Bughead gaat doen?

vandaag

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram (@flynnagin11, @shailenewoodley)

Baby pink dress zoals Millie? Shop hier!

LEES OOK: