Gedumpt op donderdag: Rita Ora

Cupido vliegt niet altijd boven Hollywood en daar weet Rita Ora alles van. Elke donderdag laten we zien dat ook sterren weleens op gruwelijke wijze worden gedumpt.

 

Perfect together

Rita

Rita Ora en Calvin Harris waren echt een match made in heaven! De twee hebben een jaar gedatete en Rita vertelde zelfs dat Calvin haar eerste, échte liefde was!  Ze had zich nog nooit zo goed gevoeld en wilde het liefst elk moment bij de boy zijn. Ze hadden wel een lange afstandsrelatie, maar Rita vond het absoluut geen probleem om twintig uur voor Cal te vliegen! #Cute!

 

Love music

Ook hebben ze samen de hit I Will Never Let You Down gemaakt!

 

AUW!

CAlvin

Maar helaas liep de relatie niet helemaal lekker en maakte C. het uit via… Twitter. Wait, whut? Yes, het is waar! Rita wist zelf ook dat het niet helemaal goed ging met hun liefdesleven, maar de girl had nooit verwacht dat Calvin zou tweeten dat het uit was… Pijnlijk, much!

 

Ruzie!

Rita Ora

Een friend van Rita vertelt dat de girl verdrietig was en zich schaamde. De twee hadden al een aantal maanden superveel ruzie en daar was Calvin he-le-maal klaar mee! Maar that’s not all, want er wordt gefluisterd dat de relatie ook is uitgegaan omdat Rita heel veel met andere boys omging. Ze postte foto’s van haar en jongens op Snapchat en Instagram, terwijl ze nog een relatie met Cal had. En een van die jongens was niemand minder dan Justin Bieber! De twee zouden wel heel close zijn geweest in de recording studio… What to believe? En dan komt er nog bij dat Calvin superveel om zijn privacy geeft, maar door de relatie met Rita kwam de papz steeds vaker achter hem aan.

 

Badboy

Calvin

Maarreh, zijn dat genoeg redenen om het via Twitter uit te maken? We think not! Helaas zingt Rita Ora nooit over haar exes, want anders had ze mooie break-up songs over deze heftige periode kunnen maken!

LEES OOK: Gedumpt op donderdag: Tyga en Kylie Jenner

Beeld: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij ooit iemand dumpen via social media?

Gerelateerde artikelen