Wat deze stars zeggen is echt rude AF!

Fans zijn (meestal) heel lief voor hun idolen. Maarreh, dit wordt niet altijd gewaardeerd. Deze celebrities kunnen echt jerks zijn tegen hun eigen fans!

Little buggers

Liam Payne noemde zijn fans ‘little buggers’ nadat ze Midnight Memories hadden geleaked. Bugger is een nettere versie van het woord f**k en wordt vaak gebruikt om iemand te beschrijven die iets gemeens heeft gezegd. Okay… duidelijk!

Bieber is écht rude!

Justin is vaak rude tegen beliebers. Na zijn Purpose Tour in Duitsland zei de Love Yourself zanger ‘You guys suck’ tegen de fans die hem op kwamen zoeken na het concert. Ook vertelde hij een belieber dat ze geen respect voor hem had en hem misselijk maakte, alleen omdat ze om een selfie vroeg. Dat kan écht niet Justin!

Robert bespot zijn fans

Robert Pattinson bespotte de Twilight lovers. Hij vroeg of ze nog iets anders deden dan 24/7 op hun computer zitten en reageren op alles wat te maken heeft met de Twilight movies… Ouch!

Kim is kieskeurig

Er zijn heel wat mensen die echt van Kim Kardashian houden. Maarreh, die liefde is niet altijd wederzijds. Kim Kardashian gaf toe dat ze erg kieskeurig is wie ze een handtekening geeft en wie niet.

Jared houdt niet van complimenten

Tijdens een signeersessie kreeg Jared Leto een compliment over hoe goed de show was. ‘I signed your s**t, now f**k off!’ was niet helemaal de reactie waar deze Thirty Seconds to Mars fan op hoopte…

Beeld: Brunopress, Twitter, Giphy

Wil jij ook een casual outfit? Shop dan hier!

[shoppable_snippet id=1e54]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind jij dat ze dit kunnen zeggen?

Gerelateerde artikelen