Er zijn in Nederland superveel leuke YouTubers, die elke week awesome vids posten. Maarreh, niemand heeft toch tijd om ál die kanalen te volgen? Daarom check je hier de leukste vids van afgelopen week

Pijnlijk!

AUW! YouTuber Kalvijn heeft een serie waarin ie andere collega YT’ers roast. Deze keer was Dylan Haegens aan de beurt en Kalvijn maakt hem he-le-maal kapot… Gelukkig kan DH er gewoon op lachen en wij hopen natuurlijk dat ie een payback vid opneemt voor Kalvijn!

Funny!

OMG! Dit is def de grappigste vid die je deze week gaat zien! Dionne van het kanaal OnneDi en Milan Knol namen samen een Leuk of Meuk op. Deze keer probeerde ze de ‘Stocking Tug of War’ en dat ziet er superhilarisch uit!

So pretty

Queen Jessie Maya heeft een serie op haar kanaal waarin ze andere Youtubers opmaakt. Jill AKA Crocojill mocht vorige week langs komen en JM maakte haar supermooi op! Jessie, mogen wij ook een keer langskomen, pleaseee?

We want it!

Whoop, whoop! Heb jij de Mascha Planner? Wij waren al aan het huilen omdat ie was uitverkocht, maar gelukkig heeft Mascha AKA miss Beautygloss een nieuwe uitgebracht! De eerste roze versie was een limited edition, maar er is nu een lila versie die gewoon in de winkels blijft! YASS!

We love Bibi!

Zie jij er, net als wij, het liefst elke dag zo uit als beauty Bibi Brijman? Dan hebben we goed nieuws, want de star heeft een daily make-up routine opgenomen! Dus, als we dit precies nadoen, zijn we even gorge als de girl, right?

Boys will be boys

Yippie, Ponkers is ein-de-lijk terug met hun serie #STRIJD! In de vids nemen de boys het tegen elkaar op in verschillende challenges. In deze aflevering moeten ze blind(!) boodschappen doen. Als dat maar goed gaat…

LEES OOK: Deze celebs voelen zich confident met hun summer booty!

Beeld: YouTube (JessieMaya)