Can’t wait to blow my candles out. He want that cake, cake, cake. Believe it or not, maar Rihanna mag vandaag dertig kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren zetten we de leukste songs van de girl op een rijtje!

Pon de Replay

Pon de Replay was Rihanna haar allereerste song! Het is al twaalf jaar geleden dat ze deze uitbracht. Whut?! Jay-Z vond dat de track te groot was voor Rihanna, omdat ze nog maar net begon als zangeres. Toch gaf hij haar toch een platencontract!

Don’t Stop The Music

Twee jaar na haar debuut kwam RiRi met Don’t Stop the Music. De song zou eerst alleen in clubs gedraaid worden, maar werd uiteindelijk ook een single! In het nummer zit een sample van Michael Jacksons Wanna Be Start Of Somethin’.

Rude Boy

Met Rude Boy scoorde Rihanna haar zesde nummer één single in Amerika. Wow! Deze track stond ook in de top vijf in Duitsland, Hongarije, Ierland, Nieuw Zeeland en nog veel meer landen. Voor de song nam ze een supercoole vid op!

Only Girl (In The World)

Acht jaar geleden kwam Rihanna met Only Girl (In The World). Can you believe it?! De song is de eerste single van haar vijfde album Loud. Ook hiermee haalde ze nummer één in Amerika. Amazing!

Work

Misschien wel RiRi haar allerleukste track! Voor Work werkte de diva samen met the one and only Drake. De song werd onder andere genomineerd voor een Grammy, AMA, Billboard Music Award. Wist je dat de girl in totaal 202 awards heeft gewonnen?

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, YouTube.

Shine bright like Rihanna!