Oh no! We hebben allemaal wel eens een iets gezegd waar we later spijt van hebben, enneh ook celebs have been there. Deze stars hebben nogal heavy dingen gezegd voordat ze famous waren…

Camila Cabello

Voordat Camila bekend werd bij X Factor was ze een echte fangirl. Maarreh, op haar One Direction fanaccount plaatste ze niet alleen lieve dingen. Ze noemde Zayn Mexican en Harry een f****t… Say what?

Taylor Swift

Before Instagram, Facebook en Twitter was er Myspace. De Look What You Made Me Do zangeres postte berichten waarin ze haar friends b*tches en whores noemde… Ze wilde probably cool overkomen, maar zo noem je je besties niet Tay!

Halsey

Hasley staat op voor women rights en the LGBTQ community, wat ofcourse amazing is. Maar, back in the days heeft ze toch wel heftige uitspraak gedaan. Ze tweette namelijk dat haar make-up werd gedaan door de artist van glee en gossip girl en dat ze eruit zag als een ‘hot trani mess’. Wat beledigend was voor transgenders. Halsey zegt dat ze het had gequoted van Project Runway en dat ze niet wist dat het iets beledigends was. Ze heeft superveel spijt van de tweet!

Stormzy

De rapper plaatste een aantal homophobic comments, hij noemde peeps ‘so gay’. Stormy is supersorry en biedt zijn excuses aan tegen iedereen die hij toen heeft beledigd.

Zoella

Fashion- en beautyvlogger Zoella plaatste op Twitter best wel mean tweets. ‘Ik vind het grappig wanneer gay men spugen… het lijkt alsof ze macho proberen te doen maar het lukt never…’ Dat kan echt niet! Obviously vindt Zoe het heel erg wat ze gezegd heeft. You better be!

Beeld: Brunopress, Giphy, Twitter

[shoppable_snippet id=1f2b]

LEES OOK: