Celebs make tons of money! Maar waar geven ze het aan uit? Wij zetten vijf enorme big spenders voor je op een rijtje.

rihanna

Rihanna

We love RiRi’s hair! Maar wist je dat ze elke week naar de kapper gaat en daar zeker 23 duizend dollar uitgeeft om haar lokken mooi te krijgen? Dat is bijna 1,2 miljoen dollar per jaar!

beyonce jay-z

Beyoncé & Jay-Z

Iedere moeder heeft veel over voor haar dochter! Ook Blue Ivy wordt goed verwend. Toen Beyoncé en Jay-Z Blue’s  kamer gingen inrichten kochten ze een wiegje van 19 duizend dollar, een 15 duizend dollar crystal-studded stoel en een 600 duizend dollar gouden schommelpaard! Wow!

lady gaga

Lady Gaga

Of spoken nou wel of niet bestaan is de vraag. Maar Lady Gaga is er van overtuigd dat ze haar achtervolgen. Ze kocht een Electro Magnetic Field Meter om geesten op te sporen. Dit apparaatje heeft haar 47 duizend dollar gekocht! Who you gonna call? Ghotsbuster Gaga!

kanye west

Kanye West

Iedereen wil zijn huis mooi aankleden. Zo kocht Kanye vier gouden wc-brillen voor 613 duizend dollar en liet hij het plafond in de eetkamer beschilderen. Maar het is niet zomaar een tekening. Het een replica van de Sistine Kerk plafond. Dit liet hij doen voor 350 duizend dollar.

justin bieber

Justin Bieber

Elke jongen heeft wel een obsessie met auto’s. Justin heeft maar liefst twaalf vervoersmiddelen tot zijn beschikking. Waaronder twee Ferrari’s, een Range Rover, twee Lamborghini’s, een Mercedes Benz busje, een Porsche, een luipaardprint Audi en verrassend genoeg een Smart. Van niet alle auto’s zijn de prijzen bekend, maar we gokken dat heel deze collectie meer dan 1,5 miljoen dollar waard is. Bi-zar, right?

LEES OOK:

Beeld: Brunopress