Veel celebs zijn goed in meerdere dingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ariana Grande die kan zingen, dansen én acteren. Maar wist jij dat de volgende celebs nog meer talents hadden? Check ze snel!

Tom Holland

De boy is vorig jaar echt doorgebroken met zijn rol in Spider-Man: Homecoming, maar wist je dat hij ook een amazing dancer is? Hij liet zijn awesome dancing skills zien tijdens Lip Sync Battle.

Ansel Elgort

We weten al lang dat Ansel heel goed is in acteren, denk maar aan The Fault In Our Stars, maar blijkbaar kan hij ook zingen. Hij heeft zelfs een eigen single uitgebracht.

Ryan Gosling & Emma Stone

In de film La La Land, die maar liefst zeven Oscars heeft gewonnen, laten Emma Stone en Ryan Gosling zien dat ze niet alleen heel goed kunnen acteren, maar ook mooi kunnen zingen én dansen. Dit hadden wij niet hadden verwacht!

Jennifer Lawrence

We weten allemaal dat Jennifer een amazing actrice is en in haar film The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 liet ze zichzelf van een hele andere kant zien. Ze zong en het was beautiful!

Riverdale cast

Sommige mensen hebben ook hele rare talenten. Kijk maar naar dit filmpje van de Riverdale cast. Cole doet een aap na, Madelaine doet iets raars met haar ogen en Lili kan haar nek heel ver draaien. Crazy!

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, YouTube