Binnenkijken bij de sterren: zwembaden

Binnenkijken bij de sterren is Y to the ummie! Het is obvious dat deze celebs een groot huis hebben. Maar dat niet alleen, ze hebben óók een amazing tuin mét zwembad! Enneh, wat voor zwembaden! Wij zijn jealous!

Het Duitse topmodel Heidi Klum heeft een villa met zwembad in Californië. Het zwembad is zó lang, dat het perfect is voor baantjes trekken. Zou dat haar beauty-geheim zijn?

 

Hoewel het zwembad van zanger Pharrell Williams ietsjes kleiner is dan dat van Heidi, is het wel weer superknus! Pharrell geeft vast en zeker ieder weekend een pool party! Wanneer zijn wij uitgenodigd?

Rapper Drake heeft probably de grootste pool van allemaal. (Waarom zijn wij niet verbaasd?) Zijn zwembad bestaat namelijk uit een buitenbad met bar en dubbele watervallen én een binnenbad in een grot die supercool verlicht is. We want this tooooooooo!

Ook Miley Cyrus heeft een tof zwembad in haar tuin. Er zit zelfs een kleine jacuzzi in! We wisten trouwens al dat Miley een aparte style had, maar een beeld van een paard en een indianentent in je tuin?! Wie zou haar architect zijn, vragen wij ons af.

https://www.instagram.com/p/nOApIESbCK/

Kylie Jenner heeft  een villa in Californië staan. Het zwembad heeft een echte glam uitstraling door het water dat in een boogje door de lucht springt. Het lijkt net of je door de poorten van de hemel zwemt. Wij zijn jaloers, Kylizzle!

Zangeres Adele staat als laatste op dit lijstje. En ook die heeft een erg mooie pool. Ook zeer geschikt om aan te zonnen. Of om in de schaduw te liggen. De Britse kan gewoon kiezen. Enneh, heb je die lichtjes in de bomen al gezien? Romantisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk zwembad is jouw fave?

Gerelateerde artikelen