Ja ik wil… snel trouwen!

Misschien wijst diepgravend wetenschappelijk onderzoek anders uit, maar het is alsof de sterren in celeb-land wel heel snel in het huwelijksbootje stappen. Zijn we er nog maar net aan gewend dat ster X en ster Y een setje zijn, zeggen ze al ‘ja, ik wil’ tegen elkaar!

Al deze sterren hadden haast. En wat (of veel) later weer haast om te scheiden. Sad, but true.

Avril Lavigne & Chad Kroeger

https://www.instagram.com/p/BDwaRWNI4EF/?taken-by=avrillavigne

Avril kreeg op 1 juli 2012 een relatie met Chad. Precies één maand later vroeg hij haar ten huwelijk en de love birds trouwden toen ze een jaar iets met elkaar hadden. De relatie hield drie jaar stand, de twee gingen op 2 september 2015 uit elkaar. Maar zijn nog wel on speaking terms. Een tijdje terug verdedigde Avril Chad nog vol vuur. Nickelback bashen is bij sommigen in de VS nogal populair. Op een gegeven moment was Avril het zat en nam het publiekelijk op voor haar ex.

 

Katy Perry & Russell Brand

Day 20- fav pic with Russell #katy#perry#katyrussell#krusty#i#liked#him#better#than#johnmayer#russellbrand

A post shared by Kirsten Shamber (@obsessedwithkaty) on

Katy en Russel ontmoetten elkaar in september 2009. Drie maanden later vroeg Russell haar ten huwelijk en ze trouwden een jaar later. Helaas was hun relatie niet van heel lange duur: twee jaar later gingen ze uit elkaar.

 

 

Kim Kardashian & Kris Humphries

https://www.instagram.com/p/BFfk7cfMCZz/?tagged=krishumphries

Kim en Kris ontmoetten elkaar in New York in november 2010 toen Kim bezig was met haar programma Kourtney & Kim Take New York. Een jaar jaar later, op 7 april 2011, kregen ze een relatie. In juli vroeg Kris de girl ten huwelijk in Kims huis in Beverly Hills. De lovers trouwden al na drie maanden op een landgoed in Montecito, Californië. Romantisch! Niet zo romantisch: na twee maanden maakte Kim K. bekend dat ze gingen scheiden, omdat ze zo verschillend waren. Drama!

 

Khloe Kardashian & Lamar Odom

https://www.instagram.com/p/BL8tHDxBv4h/?tagged=khlomar

Kims sister Khloe kreeg in augustus 2009 een relatie met Lamar. Een maand later waren ze verloofd en negen dagen later vond hun wedding al plaats. Wow, dat is snel! Hoewel Khloe en Lamar sinds vorig jaar gescheiden zijn, had het koppel wel een lange relatie van maar liefst zeven jaar en daarmee zijn ze wel the luckiest ones van dit lijstje!

 

Cheryl Cole & Jean-Bernard Fernandez-Versini

Als laatste hebben we Cheryl die in april 2014 een relatie kreeg met fransman Jean-Bernard Fernandez-Versini. De twee trouwden drie maanden later op het exotische eiland Mustique. Hun relatie duurde alleen niet heel lang, want twee jaar later gingen ze uit elkaar. Maarreh, niet getreurd, want onze girl Cheryl is nu superhappy met Liam Payne van 1D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen