Elke schooldag om half vijf ‘s middags is het programma Club Hub live te zien via NPO3.nl/clubhub. En natuurlijk hebben we vandaag een kort interview met één van de presentatoren van Club Hub. Gisteren vertelde Emma over het laten van boeren en over meedoen aan Geordie Shore. Vandaag is Jurre Geluk aan de beurt!

Hi Jurre! We knallen er meteen in met een lastig sex-dilemma: liever elke dag vijf minuten seks, zonder voorspel, of één keer per week een uur lang seks, mét alles?

‘Ik ga sowieso voor vijf minuten sex elke dag. Ik heb weinig geduld in bed en ik ben altijd van de snelle hap. Een heel uur sex zou echt de hel zijn voor mij. Vaak wil ik nu al het voorspel overslaan en meteen met sex beginnen.’

Okay, ieder z’n ding! En stel: je moet vanaf nu doorgaan in het leven als vrouw, of helemaal opnieuw beginnen als baby. Wat zou je dan kiezen?

‘Ik zou dan liever verder leven als vrouw. Ik vind iemands geslacht niet zo boeiend, dus ik denk dat ik prima verder kan leven als een vrouw. Eigenlijk zou het zelfs beter uitkomen, ik ben al erg vrouwelijk. Helemaal opnieuw beginnen als baby… Dat zie ik niet zitten. Het eerste wat ik zou doen als vrouw is uitgaan en me zó sletterig gedragen. Lekker erop los flirten! Lijkt me leuk.’

Jij bent goed in het maken van keuzes, Jurre! Als je moest kiezen tussen Club Hub of Spuiten en Slikken, voor welk programma zou je dan blijven presenteren?

‘Wow… Dit is écht een moeilijke! Spuiten en Slikken was altijd al mijn doel en Club Hub vind ik ook vet, omdat ik ook in mijn eentje mag presenteren. Toch moet ik wel kiezen voor Spuiten en Slikken, omdat dat mijn doel was vanaf kleins af aan.

Who’s next?

Leuke antwoorden, Jurre! Morgen is het de beurt aan Quinty Misiedjan. Met haar hebben we het over het afvegen van je kont met schuurpapier en over een trio met twee mannen… Spannend! Houdt Hitkrant.nl dus goed in de gaten!

Beeld: Wessel de Groot