Oh no, zangeres Maan deelde een emotionele post op Instagram. Op de foto is te zien dat de girl in tranen is.

Verdrietig

Maan heeft via een Instagrampost laten weten dat ze best verdrietig is. ‘Ze huilt maar ze huilt. Dat is soms ook de realiteit en belangrijk om te uiten, in plaats van alleen maar de lachfoto’s hier op insta’, schrijft ze onder haar post.

Interview Dua Lipa

Maan had een interview met haar grote idool Dua Lipa. ‘Ik ging erheen met een voorgevoel dat dit wel eens één van de gaafste dingen kon zijn die ik in tijden mocht gaan doen. Ik was zo zenuwachtig en wilde het zo goed doen, dat het eigenlijk uiteindelijk niet lukte zoals ik had gewild. Ik reed terug en het gesprek herhaalde zich in m’n hoofd en ik bleef haken op de dingen die niet gingen zoals ik had gewild’, laat Maan weten onder haar post.

De boodschap

Met deze post wil Maan een bijzonder en belangrijke boodschap meegeven aan haar volgers: ‘Soms lijkt alles zo perfect, maar dan voel je dat van binnen gewoon niet zo. Het is oké om je daaraan over te geven. Niet alles gaat zoals je het het liefst zou willen. Laat het los. Emoties zijn mooi, als je lacht, maar ook als je huilt.’

Wij vinden het superknap dat Maan zich zo kwetsbaar op durft te stellen op Instagram! #Girlpower.

Lees hieronder haar hele Instagrambericht:

Beeld: Instagram @maan.de.st

Lees ook: