Kim Kardashians haarstijlen feestdagen

Mooie haarstijlen voor de feestdagen; do it yourself!

De feestdagen komen er aan en natuurlijk wil jij er dan on fleek uitzien. Bij een mooie look hoort ook een te cool kapsel! Check deze stijlen voor inspiratie en try it yourself!

1. De halve knot.

Deze is echt hot dit jaar. Je kunt hem op verschillende manieren maken natuurlijk. Ook leuk om je haar te krullen of stijlen! Check hier hoe je het knotje makkelijk kunt maken!

2. The fan bun.

Vind je dat halve knotje nou niet zo leuk en maak je liever een mooie knot met al je haar? No problem! Dat kan ook. In de tutorial hieronder kun je zien hoe je een mooie classy knot kunt maken. Tof voor kerst!

3. Twee vlechten (ingevlochten).

Als je aan Famke Louise denkt, denk je aan vlechten. Tientallen celebs waaronder bijvoorbeeld Kim Kardashian rockten deze look al vaker. Deze pretty look is sowieso populair. Het is moeilijk om zelf te maken, maar niet onmogelijk! Check hier een korte uitleg over de vlechten en als het je te moeilijk lijkt, kijk dan samen met een friend om elkaar te helpen! #BFFgoals!

4. Makkelijke kapsels met los haar!

Houd je er meer van om je haar los te dragen? Dat kan natuurlijk ook! Hieronder zie je een aantal manieren.  Deze stijlen zijn makkelijk om te doen en snel klaar!

5. Tips!

Je kunt je haar natuurlijk ook stijlen of krullen om een andere look te creëren. Deze stijlen zijn met gekruld haar ook gorgeous! Dus pak die krultang erbij! Vergeet alleen niet om beschermingsspray in je haar te spuiten voordat je het haar gaat fohnen, stijlen of krullen. Want als je dat niet doet, raakt je haar beschadigd en we willen wel langer dan vandaag pretty blijven, right? Good luck!

Beeld: BrunoPress, YouTube.

Nog kleding nodig voor de feestdagen?

Shop mooie looks hier!

[shoppable_snippet id=1b51]

LEES OOK:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke style vind jij het leukst?

Gerelateerde artikelen