Love is in the air! Speciaal voor Valentijn hebben we de most romantic music vids voor je op een rijtje gezet. Kruip lekker tegen je lover aan, pak een doos met heerlijke chocolaatjes en droom samen weg met deze superlieve clips!

Taylor Swift

In de vid voor Wildest Dreams komen Taylor haar wildste dromen uit. We zien Taylor als actrice tijdens de opnames van een film in het prachtige Afrika. Ze wordt verliefd op de acteur waar ze mee werkt en samen ontdekken ze de prachtige natuur!

Liam Payne & Rita Ora

Voor Fifty Shades Freed maakten Liam Payne en Rita Ora de prachtige song For You. Bij zo’n song past natuurlijk een romantische clip! Rita heeft een supermooie, rode jurk aan en Liam zijn allernetste pak! Verder is de vid gevuld met witte rozen. Oeh la la!

Ed Sheeran

Ed Sheeran schreef de romantische love ballad Perfect speciaal voor zijn girlfriend én verloofde Cherry Seaborn. Awww, so sweet! In de vid zien we Ed samen met zijn friends op skivakantie. Maar er is één girl waar hij extra verliefd naar kijkt. Ze zijn supercute samen en Ed speelt zelfs een liedje voor haar.

Ellie Goulding

Love me like you do, la-la-love me like you do! Voor de first Fifty Shades-film schreef Ellie Goulding Love Me LIke You Do. Ellie danst in een schitterende balzaal. Ook zien we een paar stukjes uit de film!

Charli XCX

Heb je helemaal geen lover om tegen aan te kruipen? Dan is deze vid speciaal voor jou! De clip van Charli XCX haar song Boys zit vol met hotties. Wat dacht je van Joe Jonas, Charlie Puth en Cameron Dallas? Let’s pretend dat de boys vandaag jouw valentijn zijn.

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, YouTube.

Ook gek op hartjes?