Dua Lipa is de jongste vrouwelijk artiest met één miljard views op een music video! You go girl! New Rules staat nu op plek 96 in de meest bekeken music vids op YouTube. Maarreh, welke zijn nu eigenlijk het meest bekeken?

10. Roar

Views: 2.42 miljard
Katy Perry staat op plek tien met haar nummer Roar. In de clip is te zien dat Katy neerstort met een vliegtuig en zich aan past om te kunnen overleven op een onbewoond eiland! Ennuh, de tijger is superschattig!

9. Bailando

Views: 2.47 miljard
Op nummer negen staat Bailando van Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno and Gente de Zona. Bailando betekent dansen en het nummer gaat er dan ook over dat hij graag bij iemand is en met haar wil dansen. Je mag wel met ons dansen Enrique!

8. Shake It Off

Views: 2.51 miljard
De boodschap die Taylor Swift met Shake It Off  meegeeft, is dat het haar niet uitmaakt wat mensen over haar zeggen. Want ja, the haters gonna hate, hate, hate…

 

7. Sugar

Views: 2.52 miljard
In het clipje van Maroon 5’s Sugar crashen ze de bruiloften van random bruidsparen. De super enthousiaste reacties zijn echt oh so cute!

6. Sorry

Views: 2.89 miljard
Is it to late now to say sorry? Nee Justin want je staat op plek zes! Veel fans denken dat Sorry alleen gaat over de love tussen Bieber en Selena. Maarreh, volgens Justin geldt het nummer voor iedereen!

5. Uptown Funk

Views: 2.96 miljard
Het vrolijke nummer van Bruno Mars werd gebruikt voor de film Despicable me. In de videoclip is ook te zien dat Bruno niet alleen een amazing zanger is, maar dat hij ook nog supergoed kan dansen!

4. Gangnam Style

Views: 3.10 miljard
Obviously hoort dit nummer thuis in dit rijtje. Gangnam Style heeft vijf jaar lang op plek één gestaan! WOW! Het dansje werd ook door everybody gedanst…

3. Shape Of You

Views: 3.28 miljard
Ed sheeran’s staat op plek drie met one of our fave songs Shape of You. Ken jij ook alle lyrics uit je hoofd? Je bent niet de enige!

2. See You Again

Views: 3.42 miljard
Het nummer van Charlie Puth en Wiz Khalifa staat op de tweede plaats. See You Again is geschreven voor de film Furious 7. Het lied gaat over friendship en family. It’s so beautiful!

1. Despacito

Views: 4.86 miljard
Duidelijk bovenaan staat de zomerhit van 2017! Despacito gaat over een seksuele maar romantische relatie tussen twee mensen! Oehlala!

Beeld: YouTube, Brunopress

LEES OOK: