We all love music. En muziek past nergens beter bij dan bij films! Hieronder de mooiste movie songs die huge hits geworden zijn.

Fifty Shades of Grey

Deze film met de hunk Christian Grey heeft meerdere goede nummers! De theme song van de film is Crazy in Love van Sofia Karlberg (ze coverde de song van Beyoncé), maar dat is niet de song waar we het nu over moeten hebben. Love Me Like You Do van Ellie Goulding en Earned It van The Weeknd waren andere songs in de film en beiden zijn ze enorme hits geworden. Deze nummers passen perfect bij deze romantische maar toch spannende film!

Fifty Shades Darker

Gelukkig was deel twee van Fifty Shades net zoals de theme song geen teleurstelling. I Don’t Wanna Live Forever van Taylor Swift en Zayn Malik was just like the movie een regelrechte hit!

Frozen

Let it go, let it gooooo. Hier hoeven we weinig woorden aan vuil te maken! Idina Menzel zong Let It Go in voor de film en Demi Lovato zong het nummer voor het album en het werd een huge hit. Wie kent deze song nou niet?

Pitch Perfect 2

De Bellas zingen veel songs in Pitch Perfect 2, waaronder Flashlight van Jessie J. Flashlight werd een grote hit en de Bellas zongen hem geweldig! Check hun optreden hier:

Fifty Shades Freed

Kort geleden werd aangekondigd dat de soundtrack van Fifty Shades Freed gezongen is door Rita Ora en Liam Payne. Beluister de track hier:

Deze tracks zijn natuurlijk niet alleen door de films een succes geworden, maar ook doordat het gewoon superleuke songs van super stars zijn. We can’t wait to hear more!

Beeld: YouTube, BrunoPress.

Nieuwe outfits nodig?

[shoppable_snippet id=1ad5]

LEES OOK:

  1. Liam: ‘Ik had nooit zoveel shows moeten doen’
  2. Hottie Zayn bij de Fifty Shades Darker premiere
  3. It’s true: er is een hatende Taylor squad