music vids met stranger things-stars

Music vids met Stranger Things-stars

Natalie Dyer AKA Nancy Wheeler schittert in de new music vid van James Bay! De girl is niet de eerste die in een clip zit. Er zijn namelijk superveel Stranger Things-stars die haar voorgingen.

Finn Wolfhard

Nog voordat Finn Wolhard in Stranger Things speelde, zat hij in een vid! Voor de Canadese punk-rock band Pup. Finn doet ons écht denken aan Eleven met z’n korte koppie. Be warned, want het gaat er wild aan toe in de clip!

Noah Schnapp

Na zijn rol in Stranger Things kreeg Noah Schnapp AKA Will Byers een rolletje in de clip van Panic! At The Disco. Hierin zien we hem als bezeten boy op een stoel trillen en schreeuwen. Het lijkt net wel een episode van Stranger Things

Gaten Matarazzo

De vid waarin Gaten Matarazzo AKA Dustin speelt is echt supercute! De boy speelt hierin een zakenmannetje die wordt ontslagen, omdat ‘ie altijd te laat is. Gelukkig vindt hij al snel een andere baan die veel beter bij hem past.

Millie Bobby Brown

Huh, is dat Millie Bobby Brown AKA Eleven? Yes, je ziet het goed. In de vid van Sigma en Birdy zien we een gevoelige kant van de girl. We wisten natuurlijk al dat de girl geweldig kan acteren, maar dit is echt insane! Het lijkt net alsof Millie aan het zingen is.

Dacre Montgomery

Dacre Montgomery AKA Billy Hargrove is in Stranger Things best wel creepy! Maar in de music vid van Angus & Julia Stone is hij écht een gentleman. We zien hem samen met een girl op date. So romantic! Ook crashen ze een wedding.

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, YouTube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen