why don't we

New boybands to watch!

It’s true, de break van One Direction maakt ons nog steeds supersad… Maar gelukkig zijn er een paar nieuwe boybands in aantocht, die zeker de moeite waard zijn om te checken!

Why Don’t We

De band bestaat uit: Jonah Marais (19), Corbyn Besson (18), Daniel Seavey (18), Jack Avery (18), Zach Herron (16)
De vijf Amerikaanse hotties hebben in hun homeland al superveel uitverkochte shows gegeven. Ook in Nederland worden ze steeds populairder, logisch, want ze maken supertoffe muziek! Je kunt de jongens ook op YouTube volgen voor exclusieve behind the scenes video’s.

New Hope Club

De band bestaat uit: Reece Bibby (19), Blake Richardson (18), George Smith (18)
Deze drie boys hebben een supergrote fanbase in Groot-Brittannië. In Nederland zijn ze nog niet zo bekend, maar daar gaat snel verandering in komen. Ze gaan namelijk op tour met The Vamps en op 16 mei staan ze in Paradiso! Dus waar wacht je nog op? Leer snel de awesome songs uit je hoofd!

CNCO

De band bestaat uit: Christopher Vélez (21), Richard Camacho (20), Joel Pimentel (18), Erick Biran Colón (16), Zabdiel De Jesús (19)
Maybe ken je deze vijf Latin boys wel van hun hit met Little Mix. Maar ze hebben nog veel meer toffe songs gemaakt. Ze zijn al sinds 2015 bij elkaar en hebben al één tof album uitgebracht. Ook gingen de boys op tour met niemand minder dan Ariana Grande!

PRETTYMUCH

De band bestaat ui: Brandon Arreaga (17), Edwin Honoret (18), Zion Kuwonu (18), Nick Mara (20), Austin Porter (20)
Deze vijf hunks uit Amerika zitten bij dezelfde platenmaatschappij als One Direction. Dus geen wonder dat ook deze jongens goede muziek maken. De hotties wilde eerste ieder een solocarrière beginnen, tot Simon Cowell ze bij elkaar bracht. Naast dat de jongens goed kunnen zingen, zijn het ook té gekke dansers. Love it!

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Brunopress, Twitter

[shoppable_snippet id=187c]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij al fan van één van deze bands?

Gerelateerde artikelen