Eerder deze week kwamen Normani en Khalid met hun song Love Lies. Maar er is natuurlijk veel meer nieuwe muziek… Wij hebben vijf supertoffe tracks voor je op een rijtje gezet!

Sean Paul, David Guetta & Becky G

Mr. Worldwide Sean Paul heeft al met de allercoolste artiesten samengewerkt. Voor No Lie strikte hij Dua Lipa en hij maakte ook een track met Nicki Minaj! Zijn nieuwe song Mad Love is er eentje samen met David Guetta en Becky G. We love it!

Kim Petras

Je kent Kim Petras maybe van haar track met Charli XCX. Maar de girl maakt zelf ook superleuke muziek! Speciaal voor Valentijnsdag bracht ze de supercatchy song Heart To Break uit. Echt iets voor fans van Ariana Grande!

The Chainsmokers

The Chainsmokers zijn real party animals! De twee hebben al heel wat hits op hun naam staan, zoals Closer en Don’t Let Me Down. Hun nieuwe track You Owe Me begint rustig, maar heeft een verrassing aan het eind…

NÏKA

NÏKA komt uit een muzikale familie. Haar grote broer en zus vormen samen het duo Broods, die ook een song hebben met Tove Lo. NÏKA doet het in haar eentje. Future Love is een funky track over de verschillende kanten van verliefd raken.

Lauv

Liam Payne is een supergrote fan van Lauv! Zijn song I Like Me Better heeft al meer dan driehonderd duizend streams. Wow… Getting Over You is de naam van zijn nieuwste track. Als je ‘m luistert, snap je gelijk waarom Liam zo’n grote fan is.

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, YouTube.