Ella Henderson

New music Friday met Ella Henderson en meer!

Het is weer tijd voor een new music Friday met onder andere Ella Henderson en Guus Meeuwis! Wij hebben een paar toffe tracks voor jou op een rijtje gezet. Check hier de nieuwste songs van je favo artiesten.

Take Care of You 

Ella Henderson heeft nieuwe muziek uitgebracht! We kennen haar van hits als Ghost en Yours en nu komt ze dus met haar nieuwe song Take Care of You. We are in love!

Ex

Hansie en Roxy Rosa die samen een song uitbrengen? Yes, please! De song heet Ex en we zijn opnieuw in love met hun stemmen! Deze song is zeker het checken waard. *heart eyes*

Was Jij Maar Hier 

Ben jij fan van Nederlandse muziek? Guus Meeuwis heeft een nieuwe song uitgebracht! Hij heet Was Jij Maar Hier en is iets meer up-tempo dan we van Guus gewend zijn. Het geeft ons een beetje country vibes, hihi. Een echte summer hit!

Nooit Thuis 

Yay, een nieuwe song van rapper Boef. Samen met Ashafar heeft hij de track Nooit Thuis uitgebracht en we love it! De beat is precies zoals we gewend zijn van Boef, helemaal top!

Rose Rouge 

We are obsessed met de stem van Jorja Smith! Rose Rouge is haar nieuwste song en we komen meteen in chill vibes tijdens het luisteren van het liedje. Perfect voor een summer evening!

Hoe Het Toen Was

Yay, Danique tekende dit jaar een deal bij het label van Snelle, Lieve Jongens, en ze brengt vandaag haar debuutsingle Hoe Het Toen Was uit! Het liedje van de pretty girl gaat over het weerzien van een oude geliefde. We love de song!

Lees ook:

Beeld: Instagram @official_ellahenderson | Bron: Spotify, Your Media Wave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen