vriend Emma Heesters new music friday

New Music Friday met Emma Heesters en meer!

Het is weer tijd voor een new music Friday met onder andere Emma Heesters en Paul Sinha! Wij hebben een paar toffe tracks voor jou op een rijtje gezet. Check hier de nieuwste songs van je favo artiesten.

Waar Ga Je Heen – Emma Heesters

De nieuwe song van Emma Heesters heet Waar Ga Je Heen en heeft een super sunny vibe! Het liedje gaat over de liefde en is superromantisch. Cute!

Hoe het loopt – Paul Sinha en Kraantje Pappie

De boys Paul Sinha en Kraantje Pappie hebben samen een song uitgebracht vandaag and we like it! Het liedje gaat over het accepteren van de gekke wendingen die het leven soms heeft. Het is een superpositief ingesteld nummer en zoals de lyrics al zegt: kom maar op met morgen!

Not Scared – Kelsey Coockson

Dit jonge en aanstormend talent uit Amsterdam combineert pop met elektronica in haar tweede single van haar debuut-EP and we love de stoere sound of it! Kelsey Coockson wil met dit nummer laten zien dat je je angsten moet laten varen en dat je je niks aan moet trekken van wat anderen van je vinden.

Je kunt haar song beluisteren via Spotify!

Sour Candy – Lady Gaga en BLACKPINK

Cool! Lady Gaga heeft een nummer uitgebracht met BLACKPINK, een Zuid-Koreaanse K-pop meidengroep. Natuurlijk horen we herkenbare tunes in de song van Lady Gaga waarbij ze als een soort coole robot zingt. Love it!

Doorheen – Bizzey, Bilal Wahib en Ronnie Flex

Yay, onze boy Bizzey heeft weer een nieuwe song uitgebracht. Dit keer samen met Bilal Wahib, Ronnie Flex en de productie is gedaan door Ramiks. Dat is pas een lijstje met awesome mensen. De song heeft een romantische feel and we like it!

Lees ook:

Beeld: Insta @emmaheesters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk liedje vind jij het leukste?

Gerelateerde artikelen