New music Friday met Louis Tomlinson en meer

Het is alweer vrijdag, dat betekent tijd voor New music Friday. Wij hebben een paar toffe tracks en albums op een rijtje gezet! Lees snel verder!

 Walls

Louis Tomlinson heeft het liedje Walls uitgebracht. Dit is ook de titel van zijn debuutalbum dat over twee weken verschijnt. Louis laat via Instagram weten dat hij niet kan wachten. Wij kunnen ook niet wachten op het album!

What A Man Gotta Do

Dat de Jonas Brothers hun grote comeback hebben gemaakt in 2019 is wel bekend. De boys hebben weer een nieuwe song What A Man Gotta Do uitgebracht met een videoclip. Yes, love it!

Maniac

Zangeres Halsey heeft ook een album uitgebracht Maniac. Onder haar Instagram post schrijft ze: ‘The most torturing and beautiful wait of my life has come to an end. Maniac!’ Ga je het album beluisteren?

Wat Is Je Naam

Rapper Frenna ontbreekt ook niet in de hitlijsten, hij heeft samen met rapper Yxng Le het nummer Wat Is Je Naam uitgebracht. Wat is jouw naam? Haha!

Geen Centen Maar Spullen

Na lang wachten is het zover. De verassende samenwerking van rapper Donnie en Frans Bauer, met de song en ook gelijk de videoclip Geen Centen Maar Spullen is nu uitgebracht. De videoclip is hilarisch! Ga je ook kijken?

Yes, new music friday! welk nummer is jouw favoriet?

Beeld: Instagram @iamhalsey

Lees ook: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen