Sinds de songs met zijn broers in Camp Rock tot aan de solo-artiest die hij vandaag de dag is. Wij zijn forever in love met Nick Jonas. Helaas voor ons heeft hij ook zijn eigen crushes.

Selena Gomez

Nick en Selena waren een couple in de Disney-tijden en ze waren zooooo cute together. Nick vertelde ooit over zijn eerste crush. ‘Ik was op date en ze zei dat ze niet zoende op de eerste date. Ik doe niet aan regels. Het was zooooo nice!’, zei hij. Dit verhaal lijkt heel erg op wat Selena ooit over haar date vertelde. ‘Ik zei dat ik niet zoende op de eerste date. Toen zei hij dat hij zich nooit aan regels houdt.’ We hoeven geen detective te zijn om deze twee verhalen aan elkaar te linken, girls!

Rihanna

Nick vertelde ooit dat hij Rihanna op een feest zag. ‘Ik probeerde met haar te flirten, maar zonder succes. Het was wel een leuk gesprek btw.’ Aw, at least you tried. Je mag bij ons komen uithuilen hoor, Nick!

Miley Cyrus

Nick had in de Disney-periode een relatie met Selena, maar toen zij nog geen verkering hadden had hij een crush op Hannah Montana ster Miley Cyrus. Hij postte lang geleden een foto waarop hij naast Miley zat met de tekst: ‘Wanneer je dertien bent…. En stoer probeer te zijn terwijl je naast je eerste crush zit. #waarismijndeoderant’ Zo cute! Niley klinkt ook wel leuk. Too bad!

Daniel Craig

Ehh… Deze moet even uitgelegd worden. Daniel Craig speelde de hoofdrol in de James Bond-films. Nick zei ooit dat Daniel zijn mancrush is! ‘Hij is zeker weten mijn mancrush, hij is de beste ever.’ Als meiden girlcrushes mogen hebben dan mag jij ook lekker je ding doen, hoor!

Beeld: BrunoPress, Giphy.

Ook behoefte aan een crush?

Dress je leuk met deze looks!

[shoppable_snippet id=1b44]

LEES OOK: