Zolang als de mens bestaat maken wij muziek en op een gegeven moment is het moeilijk om nieuwe deuntjes te verzinnen. Hier vijf nummers die op oudere nummers lijken!

Ed Sheeran – Shape of You

Wij houden van Ed Sheeran en hij kan prachtige muziek schrijven, maar bij dit nummer wilde hij graag het deuntje van TLC’s song No Scrubs gebruiken.

Taylor Swift – Look What You Made Me Do

Als je denkt dat de beat van het refreintje van Taylor’s hit Look What You Made Me Do te kennen, dan is dat vrij logisch. Want ze heeft het zelfde deuntje geleend van Right Said Freds song I’m Too Sexy.

Camila Cabello – Crying in The Club

Eén van Camila’s eerste solohits lijkt wel heel veel op een song uit de jaren ’90, namelijk Christina Aguilera’s hit Genie in a Bottle. Maar beide nummers zijn amazing, dus wij vinden het niet erg.

Liam Payne – Strip That Down

Liam’s eerste solo single was meteen een grote hit en wij krijgen het nog steeds niet uit ons hoofd. Alleen heeft hij wel een deuntje geleend van het nummer It Wasn’t Me van Shaggy.

Selena Gomez – Bad Liar

Zelfs Selena weet niet altijd een leuke beat helemaal alleen te verzinnen. In haar song Bad Liar gebruik ze een stukje uit een nummer van 1978 namelijk Psycho Killer van Talking Heads.

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Brunopress

[shoppable_snippet id=1954]