We willen allemaal wel zo pretty als onze fave stars zijn. Maar ook zij hebben last van insecurities en dat is heel normaal!

Kendall Jenner

Momenteel krijgt Kendall veel reacties op een foto waarop ze volgens veel mensen zwanger lijkt. Ze heeft al getweet dat ze niet zwanger is, maar gewoon veel van bagels houdt. Maar Kendall en te zwaar zijn? Die kritiek was vorig jaar wel anders. De girl kreeg veel comments op haar body. Fans noemde haar ‘too skinny’ en dat vond ze helemaal niet leuk. ‘Ik probeer aan te komen, maar het lukt gewoon niet.’ Ze is best onzeker geworden na al die reacties. ‘Iemand te dun noemen is net zo rude als iemand te dik noemen. Het is écht niet leuk om te horen.’ Nou, Kendall, je bent gorgeous hoor!

insecurities

Beyoncé

Whut?! Wat kan Queen B nou niet mooi aan zichzelf vinden? Bey vindt haar voeten en oren niet mooi. Verder krijgt ze vaak een loopneus en daar wordt ze gek van. Ze onthulde ook de reden waarom ze windmachines gebruikt tijdens concerten. ‘Ik gebruik die apparaten niet om een mooi effect voor mijn haar te krijgen, maar omdat ik veel zweet!’ Oh, that’s a surprise! Maar je bent nog steeds amazing, Bey!

Rihanna

Je zou het niet geloven, maar RiRi vindt haar bootie niet mooi! Ze doet regelmatig squats en probeert goed voor haar body te zorgen. ‘Ik heb veel kritiek op mijn eigen lichaam.’ Volgens Rihanna is dat gewoon een typisch vrouwending. ‘Regelmatig kijken wij vrouwen in de spiegel om te kijken of onze billen al groter zijn geworden. En terwijl ik kijk denk ik vaak: nope, nog steeds plat.’ Awww, girl! You’ve got nothing to worry about!

insecurities

Kim Kardashian

Kim heeft wel een heel klein detail waar ze onzeker over was… Haar haarlijn! De girl heeft haar haarlijn laten laseren (!). ‘Als je foto’s van mij googled uit 2007 of 2008, zie je dat ik echt een rare haarlijn had. Elke keer als ik een shoot had werd het gefotoshopt. Ik heb niet echt heel mijn haarlijn veranderd, maar vooral wat babyhaartjes weg laten halen.’ Nou, Kim. Als dat alles is waar je onzeker over bent, valt het harstikke mee!

insecurities

Beeld: BrunoPress, Giphy.

Zin om je insecurities weg te shoppen?

Go for it!

LEES OOK: