*Zucht* Daar zul je er weer eentje hebben, hoor. Een grote, rode knoepel van een puist. Midden op je gezicht…

Wat te doen tegen puistjes?

Niet alleen jij, maar óók deze stars hebben last van puistjes. Je zou bijna vergeten dat ze ook real people troubles hebben, hè? Lees verder en check hoe je van ze af komt!

Bella Thorne

Kendall Jenner

Perrie Edwards & Jesy Nelson

Miley Cyrus

Ashley Benson

Gebruik Benzac bij puistjes en mee-eters

Denk je er vanaf te zijn en ja hoor, verschijnt er wéér eentje. Benzac Gel is jouw hero! Het is een snelle, effectieve behandeling bij puistjes en mee-eters. Binnen 14 dagen zie je al resultaat. Het pakt je puistjes bij de bron aan door bacteriën te doden, waardoor ze minder kans krijgen om te ontstaan. Verder maakt het ook verstopte poriën vrij, werkt het ontstekingsremmend én remt het de aanmaak van overtollig talg.

Easy stappenplan
Volg deze stappen voor het beste resultaat:
Stap 1. ’s Ochtends reinigen met een milde reiniger.
Stap 2. Breng een hydraterende crème aan geschikt bij jeugdpuistjes.
Stap 3. Reinig ’s avonds weer met een milde reiniger.
Stap 4. Daarna breng je de Benzac 50mg/ml Gel ter behandeling dun aan op de puistjesgevoelige gebieden.*

Let even op: Benzac kan haren, wenkbrauwen en gekleurd textiel (kleding, beddengoed etc.) verbleken. Daarom raden we aan om wit linnen (kussen, lakens, handdoeken) te gebruiken, om contact met kleding te vermijden en om handen goed te wassen na het aanbrengen. Breng je de gel aan voordat je gaat slapen? Laat het dan eerst intrekken voordat je naar bed gaat.

Benzac 50mg/ml Gel is een geneesmiddel (benzoylperoxide). Lees voor het gebruik de bijsluiter.

KOAG nr: 4104-1217-1858

Beeld: BrunoPress & Instagram

*Disclaimer
Bijwerkingen: als je bijwerkingen ondervindt na het gebruik van Benzac Gel, neem dan contact op met jouw arts of apotheker. Dit geldt ook voor mogelijke bijwerkingen die niet in de bijsluiter worden vermeld. Je kunt bijwerkingen rechtstreeks melden via Nederlandse bijwerkingen Centrum Lareb.