kylie jenner

Reasons why people think dat Kylie Jenner zwanger is!

Kylie is wel zwanger, Kylie is niet zwanger… Wat is het nou? We don’t know yet. Maar het feit dat Kylie niets ontkent heeft, is wel verdacht. Dit zijn de redenen waarom peeps denken dat Kylie zwanger is.

No Kylie on the christmas card

Kim Kardashian showt elk jaar de kerstkaart waar de hele familie op staat. Dit jaar ontbraken Kylie en haar broer op de kaart. Of dat iets met de zwangerschap te maken heeft, weten we niet. Wel is het natuurlijk gek dat ze er niet op staat! Ook postten de Kardashians cute family pics bij de kerstboom tijdens de feestdagen, maar Kylie was op geen enkele foto te bekennen. Hmm…

Geen full body pics meer

Al sinds eind september post Kylie geen foto’s meer waar haar hele lichaam op te zien is. Aangezien ze dat normaal gesproken altijd doet, is het best opvallend dat ze dit nu al dik drie maanden niet meer gedaan heeft…

Paparazzi pics

Kylie is uiteraard wel een aantal keer gespot door paparazzi de afgelopen tijd. Gek genoeg droeg ze oversized kleding op echt every picture. En tbh, ze lijkt ook veel zwaarder te zijn dan een aantal maanden geleden. Het kan toch bijna niet anders dan dat ze girl pregnant is?!

kylie zwanger

Khloé K bij Ellen

Khloé Kardashian was een aantal dagen geleden te gast bij de Ellen DeGeneres show om te praten over haar eigen zwangerschap. Natuurlijk begon Ellen ook te vissen naar antwoorden over Kylie, maar Khloé liet niets los. Wel deed Khloé er een beetje raar over en Ellen liet wel goed merken dat zij zeker denkt te weten dat Kylie zwanger is. Best funny! Check de beelden zelf maar:

Hmm…

We zullen soon weten of de roddels kloppen. She can’t keep it a secret forever!

Beeld: Twitter (@kimkardashian), YouTube, BrunoPress.

Glamorous zijn zoals de families Jenner en Kardashian?

Shop hier!

[shoppable_snippet id=1ae4]

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Denk jij dat Kylie zwanger is?

Gerelateerde artikelen