In jouw favoriete tv series zit altijd een good girl die het even niet meer weet en haar slechte kant ontdekt… Het gaat gebeuren met Archie en Jughead in Riverdale, maar déze chicks weten al hoe de dark side eruitziet!

Pretty little nightmare

We rekenen meestal op Aria als de rustige, sweet girl van de PLL-crew, maar naarmate de serie het einde nadert, hoe meer Aria haar dark side omarmt…

SPOILER ALERT: Mocht je de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars niet hebben gezien, lees dan niet verder en keep on scrollin’!

In het laatste seizoen van Pretty Little Liars lijkt het erop dat Aria zich tegen haar friends keert en blijkt ze deel uit te maken van A.D… Holy s***

Crazy vampire

Elena Gilbert van The Vampire Diaries is waarschijnlijk de meest onbaatzuchtige en lieve personage op tv. Ze zet altijd anderen eerst, maar in seizoen 4 verandert Elena in de vampier van onze nachtmerries.

Na het verlies van een familielid en het worden van een vampier, kiest Elena ervoor om haar mensheid en emoties uit te schakelen. Ze wordt een onbeleefde, bloeddorstige party animal en negeert iedereen om haar heen. Ze wordt pretty much de ergste versie van zichzelf. Yikes! Maar gelukkig verandert ze al gauw weer terug.

Pink, punk Quinn

Tijdens seizoen 3 van Glee besluit cheerleader en (meestal) good girl Quinn Fabray dat ze iemand compleet anders wordt. Ze ruilde haar cheerleading uniform om voor een punk style, roze haar en een flinke attitude.

Zelfs wanneer Quinn doet alsof ze weer een good girl is en teruggaat naar haar eigen stijl en blonde lokken, verstopt ze nog steeds evil intenties.

Dark Betty

Riverdale’s  Betty Cooper is de ultieme sweetheart. Van een surprise feestje organiseren voor bae Jughead tot het terugvechten tegen Cheryl Blossom. She’s one tough cookie! Maar op een gegeven moment zagen we een hele donkere kant van de girl.

Bets went psycho tijdens haar payback tegen een Riverdale football star. Haar walk on the wild side ging  gepaard met een zwarte pruik en sexy outfit. She lost control, maar gelukkig was het maar van korte duur.

Rebel Jenny

Toen we voor het eerst Jenny Humphrey uit Gossip Girl ontmoetten, was het een verlegen girl met een hidden talent voor fashion. Wanneer ze model Agnes ontmoet, gaat het helemaal mis…

Ze wordt bot en rebels, verlaat haar thuis en behandelt haar vrienden als vuil… Uiteindelijk stopt ze met haar crazy attitude, phew!

So awkward

We hebben allemaal wel eens momenten gehad waarbij we ons anders voordoen of gedragen om indruk te maken op onze crush en Jenna Hamilton van Awkward is geen uitzondering!

In seizoen 3 van de show neemt Jenna dingen een beetje te ver. Ze maakt foute vrienden, date Collin die haar forceert te blowen en haar meeneemt naar foute feestjes. Hierdoor keert Jenna haar bestie de rug toe, maar uiteindelijk realiseert ze de slechte invloed van Collin en is ze weer haar good old self!

 

Beeld: Archief