De nieuwe afleveringen van Riverdale zijn bijna te zien! Voordat je het weet kun je de avonturen van Archie, Betty, Veronica en Jughead weer kijken. Gisteren hebben we een aantal feitjes voor je op een rijtje gezet en vandaag kun je de craziest fan theorieën lezen!

Joaquin is Betty’s brother

Als Hart Denton niet was gecast als Chic Cooper, dan had het best kunnen zijn dat Joaquin, Kevins ex, Betty’s broer was geweest. Fans denken dat FP de vader van Chic is. Herinner jij je nog dat FP tegen Alice zei: ‘Je woont misschien niet meer in het Zuiden, maar Snakes vervellen niet snel.’  Deze scène liet zien dat er meer speelde tussen FP en Alice dan wij dachten. Het kan best zijn dat ze vreemd is gegaan met FP terwijl ze een relatie had met Hal en dat dus Hal niet de vader van Chic is. Wat een ontwikkelingen! Hopelijk krijgen we snel antwoord op deze vraag in het nieuwe seizoen…

Betty, Archie, Jughead en Veronica lijken veel op hun ouders

Is het jou opgevallen dat er best veel parallellen zijn tussen Archie, Betty, Jughead, Veronica en hun ouders? Ons eerder ook niet, tot we alles eens goed gingen bestuderen. Fred en Hermione hebben een relatie gehad toen ze op de middelbare school zaten. Veronica en Archie hebben nu iets met elkaar. FP is een Southside Serpent en aan het einde van seizoen één zagen we dat Jughead een Serpent jasje aandoet, wat betekent dat Jughead nu bij de Serpents hoort. Dan hebben we nog Betty en haar moeder Alice. Zoals we al hierboven lazen, is het mogelijk dat Alice en FP een setje zijn geweest. Net zoals Jughead en Betty. Eindigen de vier dan net zoals hun ouders? We shall see.

Betty wordt een Southside Serpent

In de seizoensfinale zagen we dat Jughead een jasje van de Serpents aan deed en dat Betty dit allesbehalve leuk vond. Dus wat gaat er nu gebeuren met Bughead? Betty gaat er natuurlijk alles aan doen om Jughead niet kwijt te raken en we zagen in het vorige seizoen al dat Betty ook een darkside heeft. Dus wie weet trekt ze ook wel een Southside Serpent jasje aan?

Hal Cooper shot Fred Andrews

Sommige fans vinden de dief in het restaurant Pop’s heel erg op Hal lijken. Ze hebben dezelfde bouw en mogelijk ook dezelfde ogen. Maar waarom zou hij Fred neerschieten? Hal gaat heel ver als hij zijn familie moet beschermen en hun reputatie. Ook is hij alles kwijtgeraakt. Zijn vrouw, zijn dochters en dan heeft hij ook nog eens een hekel aan Archie. Dus het kan best zijn dat hij misschoot en eigenlijk Archie wilde raken. Hmm…

Things have definitely changed for the parents of #Riverdale. The new season returns October 11 on The CW.

A post shared by Riverdale (@thecwriverdale) on

We zullen vanzelf zien of één van deze theorieën waar is. Vanaf 12 oktober is Riverdale weer te zien op Netflix!

LEES OOK:

Beeld: Tumblr, Instagram (thecwriverdale), Twitter