archie andrews

Riverdale: Zoek de verschillen!

Yay, ook zo verslaafd aan Riverdale seizoen twee? Wist je dat de serie eigenlijk gebaseerd is op de Archie Comics, een stripboekenreeks die al vanaf 1941 verkocht wordt? Check hier de verschillen  tussen de serie en de comics.

archie andrews

Archie Andrews

In de stripboeken is Archie de nerdy buurjongen van Betty, dat is bijna het tegenovergestelde van de Archie in de serie. Hij is namelijk super hot! Maar het rode haar, de dikke wenkbrauwen en de cute smile zijn wel goed gecast.

betty cooper

Betty Cooper

In de comics en in de serie is Betty slim, aardig en superverliefd op haar buurjongen. Alhoewel dat laatste in de serie wel een beetje is veranderd… Ook heeft B in de stripboeken een donkere kant, net als in de serie.

jughead jones

Jughead Jones

In de stripboeken heeft Jughead een lange Pinokkio neus, maar Cole Sprouse heeft dit helemaal niet. Ook is hij minder ‘een loner’ dan in de serie. Maar het grootste verschil is, is dat Jughead in de comics aseksueel is en in de serie speelt dit geen rol.

veronica lodge

Veronica Lodge

Veronica is in de stripboeken écht een bitch, maar in de serie wil V juist veranderen in een sweet girl. Ook is het in de comics altijd Betty versus Veronica, terwijl ze in de serie best friends zijn.

cheryl blossom

Cheryl Blossom

In de stripboeken komt Cheryl niet veel voor. Ze heeft meer een bijrolletje. Terwijl ze in de serie één van de hoofdpersonen is. Natuurlijk is het ook een groot verschil dat haar tweelingbroer vermoord is…

LEES OOK:

Beeld: Archie Comics, BuzzFeed, Cosmopolitan, Pradux, The Nerd League, TV Guide, Hellogiggles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij de Archie Comics gelezen?

Gerelateerde artikelen