Sssttt… Voor de Hitkrant redactie blijft niks geheim, want wij zijn weer achter vijf secrets gekomen! Deze keer gaan ze over singer Anne-Marie. Ze is bekend door haar nummers Rockabye, Alarm en Ciao Adios, stond vorige weekend los te gaan op het podium van Pinkpop en shinet in het Hitkrant Poster Magazine.  

Benieuwd naar de geheimen van de girl? Read on!

1. Ze wil de nieuwe Rihanna worden

A post shared by Anne-Marie (@annemarieiam) on

Yes, it’s true! Anne-Marie’s droom is om de nieuwe bad gal te worden! Haar muziek wordt al vaak vergeleken met die van Riri, dus ze is op de goede weg! In een interview vertelt Anne-Marie zelfs lachend dat ze Rihanna van haar troon gaat stoten en haar plekje inneemt!

2. Ze staat al sinds haar 6de op het podium!

https://www.instagram.com/p/BAfcKHthjcC/?taken-by=annemarieiam

Omg zo jong? Yes, Anne-Marie ging al naar een theaterschool toen ze pas net kon lopen! Op haar 6e deed ze auditie voor de musical Les Misérables en dat deed ze supergoed want ze kreeg de rol! Haar ouders waren best wel verbaasd, want ze wisten niet dat hun dochter zo goed kon zingen! Later speelde zo ook nog samen met Jessie J in Whistle Down The Wind.

3. Ze is karate kampioen

https://www.instagram.com/p/BFuDBm4hjRN/

Watch out! Want Anne-Marie is niet alleen een gorge zangeres, de girl is ook een goede karate girl! En als we goed zeggen, dan bedoelen we ook écht goed. Ze heeft zelfs meerdere wereldkampioenschappen gewonnen! Maarreh, als ze moest kiezen tussen karate of muziek, gaat ze toch gewoon voor muziek. Thank god!

4. Ze is friends met Ed Sheeran

Okay, als wij één famous bff zouden mochten kiezen, gaan we def voor Ed! Daar dacht Anne-Marie ook zo over! De girl was lang het voorprogramma van Ed Sheeran en de twee waren onafscheidelijk! Ze hebben zelfs een acoustic versie Ciao Adios backstage opgenomen! #friendshipgoals, much!

5. Haar eerste album komt dit jaar uit

https://www.instagram.com/p/BU69YXfAUxe/?taken-by=annemarieiam

We konden al genieten van haar collabs en haar twee solo-songs, maar there’s more! Rond de herfst komt namelijk haar nieuwe album uit, en het wordt een superpersonal one! Ze wil met haar liedjes meisjes als een sterke vrouw laten voelen. We like that!

Enneh girls, de secrets niet doorvertellen hé…

LEES OOK: Zara Larsson komt in oktober naar NL!

Beeld: BrunoPress, Instagram (Annemarieiam)