bts

Secret Sunday met BTS

Sunday staat voor secrets… Wij hebben weer detective gespeeld en we zijn achter verschillende geheimen gekomen. Deze week is boyband BTS aan de beurt! Let op, deze geheimen zijn alleen bedoeld voor boys en girls die heel goed geheimen kunnen bewaren.

#1 Army Help Center

Omdat BTS zo razend populair is, hebben fans een Army Help Center opgericht. Hier kunnen alle BTS-fans van over heel de wereld terecht. Het center biedt emotionele hulp en ondersteuning. Wat fijn!

#2 Strike a pose

J-Hope lijkt altijd heel verlegen. But de boy is eigenlijk echt iemand die van camera’s houdt. Hij kan poseren als geen ander.

#3 Uitblinker

De K-popwereld staat bekend oom de wegwerpbehandeling van zijn artiesten: wanneer nieuwe talenten zijn gevonden, worden ze daarna in een mal geperst met behulp van intensieve trainingen, plastische chirurgie en een volledig nieuw imago. BUT, de boys van BTS hadden dit niet nodig. Hitman Bang vond de boys goed zoals ze waren. En, hij heeft gelijk, right?

#4 Unicef

BTS bundelde zijn kracht met UNICEF voor de campagne Love Myself, die onderdeel was van een grotere wereldwijde actie genaamd #ENDviolence. Het doel is ervoor zorgen dat kinderen en tieners over de hele wereld veilig en gezond levens kunnen leiden zonder angst voor geweld. Aw!

Beeld: Giphy, BrunoPress

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • zoeybts
    zoeybts
    Reactie: Ja deze kende ik al wel leuk dat jullie dit doen
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen