netflix

Series om te bingewatchen in je vakantie!

To binge or not to binge, that’s the question… Aangezien het voor de scholen nu herfstvakantie is, kun je lekker bingewatchen zonder je schuldig te voelen. Speciaal voor jou hebben wij een aantal series op een rijtje gezet die zeker de moeite waar zijn om te kijken!

girlboss

Girlboss

Kijktijd:6 en een half uur
Houd jij van fashion? Dan is deze serie écht iets voor jou. Sophia is een buitenstaander die ontdekt dat ze een passie heeft voor mode. Ze besluit om vintage fashionitems te gaan verkopen! Zodra haar business groter wordt, moet ze omgaan met het feit dat ze haar eigen baas is. Deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

a series of unforunate events

A Series of Unfortunate Events

Kijktijd: 8 uur
Als je deze spannende serie nog niet hebt gezien, dan is het nu de hoogste tijd. De serie gaat over bijzonder Baudelaire weeskinderen. Nadat hun ouders zijn overleden worden ze zwaar op de proef gesteld door de slechte graaf Olaf. Ze proberen erachter te komen wie hun ouders waren en waarom ze zijn wie ze zijn. De serie is superspannend en grappig tegelijk!

degrassi

Degrassi: Next Class

Kijktijd:16 uur
Oh my gosh. Dit is al de vijfde serie die zich op de middelbare school Degrassi afspeelt. Deze high school dramaserie behandelt alle problemen die tieners kunnen hebben. Van homofobie en racisme tot drugsgebruik en ziektes. Dit is dé serie waar elke schooltiener zich mee kan identificeren. Must watch!

reign

Reign

Kijktijd: 46 en een half uur
Vind jij het middeleeuwste sfeertje ook zo tof? En houd je van sexy boys? Dan is Reign écht iets voor jou! Het verhaal gaat over Mary, een Schotse koningin. In haar leven moet ze veel politieke beslissingen maken, maar ze wil ook haar hart volgen. Precies daar komen de hotties in beeld, hihi.

once upon a time

Once Upon a Time

Kijktijd: 100 uur
Disneypersonages zijn door een vloek in onze wereld terecht gekomen. Henry die de geadopteerde zoon van The Evil Queen is, gaat opzoek naar zijn echte moeder Emma Swan. Uiteindelijk komt Emma erachter dat zij ook in de sprookjeswereld thuis hoort, terwijl ze is opgegroeid in de gewone wereld. Als je deze geweldige serie nog niet hebt gezien, dan moet je dat zeker doen!

the defenders

Marvel Netflix Universum

Kijk tijd: 73 uur
De series die onder het Marvel Netflix Universum vallen zijn Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Defenders.

Daredevil gaat over Matt Murdock, een blinde man die beter kan horen, voelen en ruiken dan de gewone mens. Overdag is hij een advocaat en in de avond probeert hij Hell’s Kitchen veilig te houden.

Daarna volgde de serie Jessica Jones. Zij is een privé detective die een dark verleden heeft en dit komt weer naar boven zodra ze aan een nieuwe zaak begint. Daarnaast is Jessica ook nog eens supersterk.

Luke Cage was de volgende. Hij heeft een kogelvrije huid, wat hem heel sterk maakt. Luke gaat zijn krachten voor het goede inzetten en van Harlem een veilige plaats maken.

Iron Fist gaat over Danny Rand die na vijftien jaar weer terug keert naar New York City. Het enige nadeel: iedereen dacht dat hij dood was. Tijdens zijn vijftienjarige afwezigheid is er veel veranderd met het bedrijf van zijn vader.

Uiteindelijk komen al deze helden bij elkaar in de serie The Defenders, waar ze een common enemy proberen uit te schakelen. Super spannend dus!

Laat ons weten welke serie jij gekeken hebt in de herfstvakantie!

LEES OOK:

Beeld: Netflix, Reign CW Wiki, Pure Fandoms, Once Upon a Time Wiki, The Independant, Giphy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij deze series al gezien?

Gerelateerde artikelen