https://www.instagram.com/p/BKrEIZNjoE_/?taken-by=jaketaustin

Niet alle celebcouples hebben elkaar op een super romantische manier ontmoet. Deze stars leerde elkaar namelijk kennen via social media… Dus, wie weet kom jij je boy binnenkort wel tegen op twitter!

Jake T. Austin & Danielle Ceaser

Dit is de dream van iedere fangirl! Danielle was een superfan van de Wizards of Waverly Place acteur. Ze tweette de boy vijf jaar lang totdat Jake haar finally opmerkte. Enneh, sindsdien zijn de lovebirds een koppel! #Goals

Calvin Harris & Rita Ora

De relationship van Rita en Calvin ontstond op Twitter. Ze gaven elkaar complimenten over hun music en werk. Sweet! Het koppel is helaas not together anymore…

Bella Thorne & Gregg Sulkin

Ook de weerwolf van Wizards of Waverly Place ontmoette zijn ex-girlfriend via socials. Bella en Gregg begonnen te praten via Facebook en took their friendship to the next level. De twee hebben een jaar gedatet, maar zijn niet meer samen. Sad!

Sarah Hyland & Wells Adams

Sarah en haar sweetheart begonnen met flirten via Twitter. Wells is amazed over hoe slim de peeps op het internet nu eigenlijk zijn. Hij dacht dat iedereen op Twitter dom was. Verkeerd gedacht! De lovers zijn supercute together!

Beeld: Brunopress, Instagram (@sarahhyland, @arianagrande, @jaketaustin)

[shoppable_snippet id=1e8a]

LEES OOK: