Het nummer Walk On Water van Eminem is ingezongen met Beyoncé. Eminem heeft toegegeven dat Queen B niet zijn eerste keus voor de song was. Whut?!

Rude!

Eminem wilde de song Walk On Water eigenlijk met Adele opnemen. Dat ging alleen niet door, omdat Adele met stemproblemen kampte. Beyoncé was dus plan B, heavy! Zo’n soort situatie heeft zich al veel vaker voor gedaan met een aantal van de grootste hits ever! Bekijk hieronder een overzicht van een aantal songs die eigenlijk door andere artiesten ingezongen zouden worden.

Come & Get It, RiRi!

De hit Come & Get It van Selena Gomez was in eerste instantie niet voor Selena bedoeld. De song heeft best wel een Rihanna-vibe en dat komt doordat het nummer ook eigenlijk door RiRi gezongen zou worden! But that’s okay, Selena was amazing met deze track!

Rihanna says ‘no’, again

Rihanna heeft een aantal enorme hits aan haar voorbij laten gaan. Cheap Thrills en Chandelier van Sia waren voor haar geschreven, maar ze schoof deze songs aan de kant. Ook het nummer We Can’t Stop van Miley Cyrus hoefde Rihanna niet. Damn, girl. You’re picky!

Really, Ed?!

Een van de meest bizarre songs die voor Rihanna bedoelt was, is Shape Of You van Ed Sheeran! Kan jij je dat voorstellen?! Ed schreef het dus voor Rihanna maar hij kreeg de opdracht om het zelf te zingen. Wij zijn blij dat je het zelf hebt gezongen, Ed. Het was een van de grootste hits van dit jaar! Hieronder vertelt Ed over de song en over Rihanna.

Britney zegt ‘nee’ tegen hits!

Lady GaGa schreef in 2008 de hit Telephone voor Britney Spears. Toen Britney het nummer in zong kwam ze erachter dat het niet geschikt was voor haar album Circus en ze besloot om het nummer niet te gebruiken. Lady Gaga besloot toen om het zelf te zingen en dat was een goede keuze! Wat een amazing song. Britney Spears bedankte trouwens ook voor de nummer één hit Umbrella van Rihanna. Daar zal ze wel spijt van hebben gehad! Op YouTube is wel de Britney Spears versie van Telephone te horen, maar Britney gebruikt wel heel erg veel autotune… Luister zelf maar:

Beeld: BrunoPress, YouTube.

Wil je net zo shinen als onze girlcrushes?

Shop je outfits hier!

[shoppable_snippet id=1ae4]

LEES OOK: