Niet alleen acteurs maken een serie awesome. Muziek is ook heel belangrijk! Wij hebben een paar toffe (en irritante) nummers uit onze fave series voor jou op een rijtje gezet. Check it out.

Riverdale

Song: Lollipop van Chordettes
Wanneer: seizoen 2 aflevering 5
In deze aflevering was deze song de ringtoon van Betty. Zodra de Black Hood belde, hoorde je het nummer. Wij werden er helemaal gek van! Maar wist je dat dit nummer al in 1958 uit is gebracht. Deze song is dus al bijna zestig jaar oud…

13 Reasons Why

Song: Only You van Selena Gomez
Wanneer: seizoen 1 aflevering 13
Selena speelde niet in de serie, maar ze hielp wel mee om 13RW te ontwikkelen. Toch kon ze het niet laten om een supermooi nummer te schrijven. Only You is in één van de laatste scènes te horen.

The Vampire Diaries

Song: When It’s All Over van Raign
Wanneer: seizoen 7 aflevering 16
Aan het einde van deze dramatische aflevering werd dit mooie nummer gedraaid. Het is heel toepasselijk, want Stefan is weer terug naar de hel en twee andere personages bliezen zichzelf op.

The Originals

Song: Grace van Rag’n’Bone Man
Wanneer: seizoen 4 aflevering 13
Het einde van seizoen vier was écht een tearjerker en daar hielp deze beautiful song niet bij mee. We kennen Rag’n’Bone Man al van zijn toffe hits Human en Skin en dit nummer is weer a-ma-zing. Wij konden het absoluut niet drooghouden.

Pretty Little Liars

Song: Secret van The Pierces
Wanneer: elke aflevering
Als je Pretty Little Liars aan het bingewatchen was, dan kreeg je op een gegeven moment vast een hekel aan dit nummer. De song is gemaakt door Amerikaans rock duo en zusjes The Pierces. Heb je de song ooit al eens helemaal geluisterd?

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Netflix

Comfy outfits voor tijdens het bankhangen!

[shoppable_snippet id=1a02]