Tekenfilms zijn superleuk om te kijken! Like, iedereen houdt wel van een goede Disney-film. Maarreh, wist je eigenlijk dat er celebs zijn die een stem hebben ingesproken voor een movie?

Thomas Brodie-Sangster

Voordat Thomas Brodie-Sangster in The Maze Runner speelde, sprak hij een stem voor de film Phineas and Ferb in. En niet zomaar eentje… Hij was namelijk de stem achter Ferb! En zoals je weet is Ferb niet echt spraakzaam, dus hij had meestal maar één zin per aflevering.

Ashley Tisdale

We kennen Ashley Tisdale of course van High School Musical. Maar de girl sprak ook een stem in voor Phineas and Ferb. Alle vier de seizoenen vertolkte ze de rol van Candance! Op haar YouTube-kanaal postte de actrice een behind the scenes vid. Funny!

Chris Pratt

Chris Pratt schittert in Guardians of the Galaxy, maar hij is ook te horen in een tekenfilm! In The Lego Movie vertolkte hij de rol van Emmet Brickowski. Naast de film sprak hij ook de stem in voor de The Lego Movie Videogame.

Selena Gomez

Selena Gomez kan acteren, zingen en is ook nog model! Het is dus geen verrassing dat de girl ook stemmen inspreekt. Ze deed dit voor de rol van tienervampier Mavis in Hotel Transylvania.

Drake

Heb je ooit Ice Age 4 gezien? Deze film kwam zes jaar geleden uit! Onder andere Nicki Minaj en Rebel Wilson spraken een stem in voor de movie. Ook Drake vertolkt een rolletje, namelijk die van mammoet Ethan. Check de scène met hem hieronder!

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, YouTube.

Leuke outfit voor in de bios!