We know that Shawn loves BTS, maar hij is niet de enige! Er zijn super veel celebs die de Zuid-Koreaanse boys helemaal awesome vinden.

Charlie loves the cover

Charlie Puth werd fan van de K-pop group toen een van de BTS-leden, Jungkook, zijn song We Don’t Talk Anymore coverde. De boy deelde de cover op zijn socials en Charlie tweette daarna ook nog dat hij de muziek van de dudes echt leuk vindt.

Ook Cami loves them

Camila Cabello ontmoette BTS backstage tijdens de BBMA’s en ze vindt ze amazing. Een fan-account van Camila postte foto’s van hun ontmoeting en Camila vulde aan dat ze de boys ‘sooooo sweet’ vindt. Cute!

https://twitter.com/HallyWater/status/866947703401455616?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fuse.tv%2Fvideos%2F2017%2F09%2Fcelebrities-who-love-bts

Ansel can’t wait

Ansel Elgort bezocht Zuid-Korea om de nieuwe movie Baby Driver (waarin hij speelt) te promoten en daar ontmoette hij de BTS-leden Rap Monster en V.  Hij tweette over de ontmoeting. ‘Much love. Deze boys zijn echt super aardige dudes. Bedankt voor het komen en het supporten van Baby Driver. Ik kan niet wachten op jullie album!’ Super sweet, Ansel!

Halsey gives them churros

Halsey feliciteerde de boys van BTS met hun prijs op de Billboard Awards. Een paar dagen later ontmoette ze de boys en ze gaf ze allemaal een doosje churros, want ze hoorde dat de boys daar van houden. Ze postte er een Instagram vid van. That’s really nice, Halsey!

Charli XCX en BTS zijn #squadgoals

Na een concert in Zuid-Korea nam Charli de tijd om te chillen en ook wat foto’s te maken met de famous boys. Ze tweette de foto’s en schreef er ‘Love u guys’ bij. #squadgoals!

Beeld: Twitter, Instagram, BrunoPress.

Ook zin om fashionable zoals de boys te zijn?

Shop hier!

LEES OOK: