Het is bijna Valentijnsdag! Hoe geweldig zou het zijn om deze dag met je celebcrush door te mogen brengen?! Wij zijn niet de enige die dat graag zouden willen… Deze beroemdheden hebben ook allemaal een celebrity crush waar ze Valentijnsdag mee willen vieren!

Bella Thorne en Kristen Stewart 

De shake it up actrice heeft een celebcrush op Kristen Stewart! Bella wil graag een girl daten en vindt de Twilight actrice daar perfect voor. ‘Ze is zo hot en ze lijkt me een awesome chick!’ Go for it girl!

celebcrush

Josh Hutcherson en Emma Watson

‘I love Emma Watson, ik kan niet wachten om haar te ontmoeten.’ The Hunger Games acteur heeft een big crush op Disney princess Emma WatsonHij heeft zelfs via zijn management een afspraakje proberen te regelen, maar zonder succes… Hopelijk gaat het hem tijdens Valentijnsdag lukken, we ship them!

celebcrush

Rebel Wilson en Channing Tatum

De actrice uit Pitch Perfect heeft een huge crush op hottie Channing Tatum. ‘Ik ben te nerveus om te vertellen wie mijn crush is. Wat als hij dit ziet en denkt OMG, Rebel is ook mijn celebrity crush. Ik moet haar adres weten! Nou Channing als dat zo is, mijn adres is 948 Blueberry Road.’ vertelde ze in een interview met W. Denk jij dat Channing ook een crush op Rebel heeft?

celebcrush

Selena Gomez en al haar crushes

Selena houdt ervan om haar celebrity crushes te delen. Zo heeft ze een crush op de Percy Jackson star Logan Lerman, George Clooney, Ryan Gosling, Jesse McCartney, Bradley Cooper en hottie Zayn Malik! Maarreh obviously stuurt ze haar valentijnskaart dit jaar naar haar biggest celebcrush, Justin Bieber!

celebcrush

Adele en Rihanna

Adele heeft een celeb-girl-crush op de amazing Rihanna. ‘Als Rihanna met me ze zou willen daten, zou ik het doen! Ze is knap!’ Maarreh, the crush is mutual! Rihanna reageerde dat ze de BRITS alleen bezocht om Adele te stalken en haar nog een keer te kunnen zien… how cute!

celebcrush

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram (@channingtatum)

Heb jij je love suit al ready voor Valentijnsdag? Nee?

Shop dan hier!

[shoppable_snippet id=1e26]

LEES OOK: