Stars met een social media break

We all love social media! Maarreh, soms is het ook fijn om even een break te nemen van social media. Deze sterren dachten precies hetzelfde en gingen offline voor een tijdje.

Selena Gomez

Selena Gomez heeft dan wel de meeste volgers op Instagram, toch neemt ze regelmatig een break van social media. ‘Ik verwijder m’n Instagram-app elke week’, vertelde ze tegen The New York Times. We get you, Selena!

Sam Smith

In 2016 kondigde Sam Smith aan dat hij een tijdje niet op social media zou zitten. Why? Dat vertelde hij niet! De zanger bleef een jaar weg van Twitter. Nowadays is hij weer helemaal actief.

Demi Lovato

Ook Demi Lovato heeft een pauze genomen van social media. Op 20 juni liet ze dit weten via Twitter. Het duurde alleen niet heel lang… The next day was ze weer back. Awkward!

Justin Bieber

Toen Justin Biebers toenmalige girlfriend Sofia Richie werd lastiggevallen door fans, dreigde hij zijn Instagram op privé te zetten. Uiteindelijk haalde hij zijn profiel offline. Hij zei zelfs dat Instagram voor de duivel was! In 2017 kwam hij gelukkig weer terug. Thank god!

Kim Kardashian

Nadat Kim Kardashian werd overvallen in Parijs, hield ze een pauze van social media. Ze had of course heel andere dingen aan haar hoofd. Drie maanden na het incident was ze weer back. Ze postte een pic samen met Kanye en haar kids. Sweet!

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Giphy.

Leuke hoesjes voor je phone!

[shoppable_snippet id=1d65]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonder welke social media kan jij echt niet?

Gerelateerde artikelen