Perrie Edwards

Perfect imperfections: 5x stars with scars

De meeste celebs lijken #flawless, maar perfect zijn is toch best saai? Ook de Hollywood hotties hebben imperfecties zoals littekens. Maakt je alleen maar stoerder, right? Hoe deze sterren aan hun scars kwamen, lees je hier. 

Perrie Edwards

https://www.instagram.com/p/BaeFi-xl1Su

Little Mix’ Perrie Edwards fleekt altijd met sexy outfits en is absoluut confident enough om haar lichaam te showen. Een tijdje geleden postte ze dan ook een mooie foto op Insta waar haar litteken goed te zien is. Maarreh, hoe komt ze er eigenlijk aan?

Nou, toen Per klein was, was haar slokdarm te smal en moest ze geopereerd worden zodat ze goed kon eten. In het verleden was ze er heel onzeker over: ‘Ik moest veel operaties ondergaan, dus daarom wil ik het niet laten zien.’ No worries, girl, je rockt ‘m!

Kylie Jenner

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylizzle kennen we allemaal van haar perfect life, maar zelfs daarin is er plek voor een litteken! Vroeger bezeerde ze zich tijdens verstoppertje spelen met sis Kendall en die verwonding is nog te zien op haar linkerbovenbeen. Maakt dat Ky minder mooi? Absolutely not!

Joe Jonas

Double Header 4 Wembley

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

Wist je dat Joe een litteken op zijn gezicht heeft? Het is je waarschijnlijk nooit opgevallen, maar tussen zijn wenkbrauwen staat een u-vormige scar.

Joe wilde met zijn broers een YouTube-video opnemen, maar rende toen per ongeluk tegen een muur aan… Het was geen kleine wond, want hij moest 50 hechtingen! Maarreh, Joe, kan deze video alsnog op YouTube worden gezet? Please?

Charlie Puth

A post shared by Charlie Puth (@charlieputh) on

Het streepje door Charlie’s wenkbrauw is je vast ooit wel opgevallen. De meeste denken dat ie dit als fashion statement doet, maar niets is minder waar!

Toen Charlie twee jaar was, werd ie gebeten door een hond! De kleine CP had blind kunnen zijn, maar kwam er gelukkig redelijk goed vanaf! Wel kreeg ie 400 hechtingen… Pijnlijk!

KJ Apa

Met some legends on the street today -helped me with which train to take to get home

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on

Net als Joe, heeft KJ ook een litteken tussen zijn wenkbrauwen. Tijdens een Twitter Q&A vertelde de hottie dat zijn scar door een middagje trampoline springen komt… Pas je de volgende keer beter op, KJ?

LEES OOK: Deze series en films moeten in Nederland uitkomen!

Beeld: BrunoPress, Instagram (Kjapa,Charlieputh,Joejonas,Kyliejenner,Perrieedwards)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij een scar?

Gerelateerde artikelen