Ben jij alleen omdat je sucked in de liefde? Geloof ons: je bent niet alleen. Je zult je na het lezen over deze mislukte liefdeslevens van celebs een stuk beter voelen!

Taylor suckes…hard

Taylor Swift heeft momenteel een boyfriend (Joe Alwyn), maar als we naar haar verleden kijken, kan dat nooit lang duren. De girl heeft flink wat (mislukte) relaties achter de rug. Harry Styles, Calvin Harris, Joe Jonas en Zac Efron zijn allemaal onderdeel van haar mislukte liefdesleven. De meeste relaties duurden niet langer dan drie maanden. Ouch! Taylor heeft flink wat songs over haar ex-boyfriends geschreven en we moeten toegeven dat er een flink aantal hits uit zijn gekomen. Misschien zijn break-ups gewoon haar ding?

Kristen ruined everything

De Twilight star Kristen Stewart heeft niet veel karmapunten. De girl was échte #couplegoals met co-star Robert Pattinson. Sadly kon Kristen het niet laten om tijdens die relatie vreemd te gaan met de regisseur van een film waar ze in speelde… Awkward. Sinds haar breuk met Robert in 2012 is Kristen nooit meer gelinkt aan een nieuwe crush. Misschien is een voorbestemde loner. Of ze heeft geleerd van haar fouten en houdt ze daarom haar liefdesleven privé. Dat zou slim zijn, Kristen!

sucked suck at love

Bieber has a thing for models

Justin Bieber was weer een couple met Selena Gomez en dat is maar goed ook. Justin heeft obviously een zwak voor modellen, aangezien hij aan tientallen modellen gelinkt is de afgelopen jaren. Sounds like a player to us! Uiteindelijk is er nooit een echte relatie uitgekomen (what a surprise). Misschien is dat wel omdat hij constant aan Selena dacht? Cute!

suck sucked love lovelife relaties liefdesleven

Demi wil eerst aan zichzelf werken

Demi Lovato is tot nu toe niet succesvol in de liefde. De zangeres had zes jaar lang (!) een boyfriend, maar aan die relatie kwam afgelopen zomer een einde.. Sad. Kort daarna was Demi met een MMA-vechter, maar ook deze relatie liep stuk… Demi wil nu eerst aan zichzelf werken, voordat ze een nieuwe fase van haar liefdesleven start. Smart, girl!

suck sucked love liefdesleven relaties

Beeld: BrunoPress, Giphy.

Voel je je nog steeds niet beter?

Shop hier!

LEES OOK: