Harry love

Stars who love Harry so bad!

Harry Styles…morgen kunnen we hem weer zien… Enneh, wie houdt er nou niet van hem? Niet alleen wij, ook een aantal celebs zijn ook helemaal weg van de 1D-boy!

Ed loves the boy!

Ed Sheeran vindt Harry awesome. Niet als mancrush, maar gewoon om wat hij doet. Ed kan niets anders dan goede dingen vertellen over Harry. ‘Een tijdje geleden was ik in LA met Harry. Hij besteedde een paar honderd euro aan Dominos pizza om die pizza’s vervolgens uit de delen aan daklozen. Harry wordt vaak negatief beschreven vanwege zijn love life, maar hij is een lieve, oprechte jongen die dit soort vriendelijke acties wel vaker doet.’ Aw, zo lief!

love

Rita loves Harry’s hairdo

Rita Ora durft zeker te bekennen dat ze de boy leuk vindt. ‘Ik denk dat iedereen in de muziekwereld wel een crush heeft op Harry. Het lijkt er alleen op dat ik de enige ben die mijn crush durft toe te geven! Iedereen is in shock, maar ik vind hem echt supercute. Zijn haar is gorgeous en hij is funny!’ Aw… Go for it, Rita!

love

Harry smells like roses

Zangeres Kesha kon haar crush ook niet voor zich houden. Ze vertelt over de keer dat ze hem een knuffel kon geven. ‘Ik weet nog dat er een show was, waar ik hem zijn award mocht geven. Hij is echt gorgeous, right? Toen ik die award overhandigde, kon ik hem ook een knuffel geven. Zijn haar ruikt naar rozen en heerlijke lotions.’ OMG! Lucky you.

love

Emma talks a lot about Harry

Emma Roberts is ook helemaal weg van Harry. ‘Ik praat vaak met mijn zusje over One Direction. Eigenlijk all the time. We appen erover en ik vraag haar telkens om de berichtjes te verwijderen. Het enige waar het echt over gaat is Harry, Harry en Harry.’ Nou, Emma is obviously gek op Harry! Just like us.

love

Beeld: Giphy, BrunoPress.

Dress to impress Harry!

[shoppable_snippet id=1d6f]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij een crush op Harry?

Gerelateerde artikelen